Moderní bavlněné a bambusové kuchyňské utěrky

24.02.2017 20:39

Kdo by je neznal? Kuchyňské utěrky! Jsou jednou z nezbytných a nepostradatelných věcích ve Vaší kuchyni. Navštivte náš e-shop a poznejte kouzelný svět kuchyňských utěrek. Všechny naše utěrky bezvadně naleští a vysuší Vaše nádobí. Už dost chloupkům a poškrábaným skleničkám. S našimi utěrkami máte vyhráno, tak neváhejte a objednávejte ještě dnes. Nabízíme nepřeberné množství barev, motivů a velikostí. Stačí si jen vybrat. A samozřejmostí jsou i dárkové sady.

Bambusové utěrky – novinka na trhu

Hledáte moderní a praktické pomocníky do kuchyně. Pomocníky, kteří jsou extra saví a nezaleknou se žádné špíny a bakterií? Vyzkoušejte moderní hit současnosti: bambusové utěrky. Vždyť praktická bavlněná utěrka s příměsí bambusu je nepostradatelným doplňkem každé kuchyně. Vlákno z bambusu zaručuje perfektní savost a následné rychlé schnutí utěrky . V nabídce máme překrásnou sadu ve třech barvách, která Vás okouzlí hned na první pohled.

Bavlněné utěrky – nestárnoucí klasika

Do každé výbavy kuchyně šikovné kuchařky už od pradávna patří kvalitní bavlněné kuchyňské utěrky. Taktéž vynikají skvělou savostí a výborně se hodí jak do kuchyně, tak i pro pomoc s úklidem celé domácnosti. V naší nabídce máme široký sortiment barev a vzorů. Vyzkoušejte například krásné bavlněné utěrky s vánočním motivem. Nebo zcela nový kuchyňský program "GREEN" z přírodní 100 % bavlny, který byl speciálně navržen pro dům a zahradu dle nejnovějších trendů. tento program můžete skvěle sladit s ubrusy, utěrkami a sedáky na židle .Pro maximální efekt designu, vyváženost a čistou linií Vám doporučujeme zvolit více výrobků z jednoho kuchyňského programu.