Nabízíme více než jen chutné jídlo a pití!

02.09.2015 19:58

Restaurace U Tří lvů

Jste milovníci rodinných oslav, rádi si posedíte s přáteli v příjemném prostředí nad sklenkou vína? Pořádáte firemní večírek a nemáte vhodné místo pro jeho realizaci? Nebo jen hledáte restauraci s kvalitní domácí kuchyní, exkluzivními moravskými víny, poctivým plzeňským pivem a příjemnou obsluhou? To všechno Vám může nabídnout naše restaurace U Tří Lvů! 

Restauraci U Tří lvů najdete v centru města Plzně v Perlové ulici nedaleko náměstí Republiky. Restaurace je nekuřácká. Kromě historických prostorů a salonků nabízíme i venkovní posezení, které je vhodné jak pro grilování, hudební produkci nebo například pro vernisáže.
Salonky restaurace jsou určeny jak pro firemní akce, jako jsou rauty, školení, večírky a obchodní jednání, tak pro rodinné akce (svatby, oslavy narozenin, promoce, výročí). Kapacita salonků je cca 50 míst, místnosti je možné využít i odděleně. V obou případech pronájmu prostorů poskytujeme profesionální obsluhu, možnost ochutnávek současných moravských vín a jsme ochotni přizpůsobit se přání návštěvníků ve stylu italské, české a francouzské kuchyně. 

Romantická večeře 

Romantická večeře pro dva U Tří lvů? Ano! Naše restaurace je pro romantickou večeři pro dva naprosto ideální! Historické prostory vytvářejí příjemnou atmosféru a ne nadarmo se říká, že láska prochází žaludkem. Šéfkuchař svými specialitami naprosto ohromí Vaše chuťové buňky. Zarezervujte si u nás stůl pro dva ještě dnes a my Vám rádi pomůžeme s přípravou romantického večera. 

Kdo zavítá k nám do Plzně ke Třem lvům, nebude litovat a zažije ten pravý nezapomenutelný gastronomický zážitek. Tak nezapomeňte, Plzeň Perlova ulice restaurace U Tří lvů. Otevřeno máme každý den a dokonce i o svátcích!