Nábytek na míru - žádný problém

05.06.2015 16:33

Truhlářství Plzeň

Potřebujete opravit vás nábytek? Sháníte někoho schopného, který by konečně splnil Vaše očekávání?

Zkuste nás!

Naše truhlářství je velice flexibilní, díky tomu jsme schopni splnit jakékoli vaše přání. Působíme na trhu již nějaký čas, a za tu dobu jsme si osvojili pár technik, jak udělat naší práci rychle, kvalitně a za rozumnou cenu.
 Výroba nábytku je naší mateřskou činností a za tu dobu, co působíme na obchodním poli, jsme si našli dlouhou řadu kvalitních dodavatelů, kteří vědí, že dobrý materiál znamená dobré výsledky. Nejen díky těmto špičkovým dodavatelům, ale i díky spolehlivé práci zaměstnanců jsou naše služby a výrobky jedny z nejkvalitnějších v plzeňském kraji. U nás si totiž zakládáme na spolehlivosti, kvalitě, preciznosti, a zároveň rychle odvedené práce. V naší firmě si uvědomujeme, jak důležité je pohodlné bydlení a právě proto Vám nabízíme služby, jako úpravy a rekonstrukce a výroba nábytku. Plzeň je naším domovským městem, takže většina našich spokojených zákazníků pochází právě z plzeňského kraje, ovšem naše sféra vlivu sahá mnohem dál. Díky dlouholeté působnosti jsme si našli mnoho spolehlivých dodavatelů, kteří moc dobře vědí, že spokojený zákazník = zisk. Naši zaměstnanci jsou vyučení odborníci, kteří vědí, co dělají. Dále se zaměřujeme i vestavěné skříně. Plzeň je místem, kde nás najdete, a my vám následně rádi pomůžeme.

Nábytek na míru Plzeň

Jedná se o službu, při které vy si sami navrhnete váš vlastní nábytek. Nábytek na míru je jedna z našich předních činností, dá se říci, že toto, spolu s výrobou nábytku, byla hned druhá činnost, co jsme dělali hned po zapsání do obchodního rejstříku. U nás ve firmě si uvědomujeme, jak je důležité mít krásný a pohodlný domov, a proto Vám nabízíme naše služby v podobě činností, jako je třeba výroba nábytku na míru. Plzeň, jak už bylo řečeno, je naším domovským městem. Zde nás také najdete. Rádi vás přivítáme, a poradíme vám. Do služby nábytek na míru patří i možnost nechat si udělat na míru postele. V Plzni je truhlářství celkem velké množství, a většinou se jedná o velmi silnou konkurenci. A právě to nás motivuje k tomu, abychom my, Truhlářství Vladyka, byli jedni z nejlepších.

Podívejte se na naše stránky, a zjistěte, čeho všeho jsme schopni!