Nakupujte bytový textil z pohodlí domova

22.09.2016 21:02

                Náš internetový obchod Vám nabízí kompletní sortiment bytového textilu za bezkonkurenční ceny. Máme nejširší nabídku doplňků na trhu za ceny, které jinde nenajdete. Vybírat můžete z pohodlí domova. Zboží dodáváme v co nejkratším možném termínu prostřednictvím České pošty, zasilatelské společnosti anebo Vám zboží doručíme na výdejní místa Zásilkovna.cz. Po Plzni zajišťujeme rozvoz vlastním vozidlem a také nabízíme možnost osobního odběru zcela zdarma.

Náš sortiment

Zařiďte si s námi koupelnu, obývací pokoj, kuchyň i ložnici. Vybere si u nás každý, táta, máma i ti nejmenší.

Máme koupelnové a wc předložky, ručníky a osušky, závěsy pro vaši koupelnu.

Deky, potahy na sedací soupravy, dekorační polštáře, koberce do obýváku. V kuchyni jistě oceníte naše chňapky, zástěry, ubrusy a prostírání, kuchyňské utěrky nebo záclony.

Do ložnice si pak vyberte stylové a kvalitní ložní povlečení, prostěradla, polštáře a deky, přehozy na postel nebo chrániče matrace. A myslíme i na vaše ratolesti. Prodáváme ložní povlečení s dětskými motivy do dětských postýlek i v klasickém rozměru na jednolůžko.

Sortiment průběžně doplňujeme o nové zboží a zároveň staré kolekce vyřazujeme a nabízíme za zvýhodněné ceny. V akci u nás nakoupíte např. ložní povlečení 1 + 1 zdarma.

Forinteriery.cz – správná volba

                Naším cílem je spokojený zákazník. Proto se snažíme nabízet jen to nejkvalitnější za přijatelné ceny.  V případě jakýchkoliv dotazů jsme Vám k dispozici prostřednictvím emailu nebo telefonu. Budeme rádi, když se sami přesvědčíte, že náš e-shop je tím správným místem pro vaše nákupy z pohodlí domova.