Nejen odtahová služba

04.12.2015 14:32

Už se Vám někdy stalo, že Vás auto nechalo stát na silnici několik kilometrů od domova a Vy nevěděli co dělat? Už nechcete tento nepříjemný pocit beznaděje zažít? S námi budete v bezpečí! Zavolejte a my už se o Vás i Vaše auto postaráme!

Kromě odtahové služby, která je řidičům dostupná 24 hodin denně, provozujeme také autopůjčovnu a autoservis! Naše firma funguje již od roku 1999 – naše autopůjčovna se pyšní čtyřiceti vozy různých značek a žádné auto není starší než dva roky!

Spolehlivá odtahová služby

Naší moderní techniku obsluhují vyškolení profesionálové, je velice šetrná, proto se o svoje auto nemusíte vůbec bát, a si umí poradit i s nepojízdnými osobními, nákladními i dodávkovými vozy.  Váš automobil přepravíme, kam si jen budete přát – k Vám domů, do našeho servisu či do servisu, který si sami vyberete. Nyní se už nemusíte bát, když Vás auto zradí – jsme k dispozici 24 hodin denně.

Autoservis

Moderně vybavený autoservis najdete v Plzni v areálu, který má rozlohu neuvěřitelných 20 000 m. Autoservis je vybaven pěti zdvižemi i nájezdovou zdvižní, která je určena pro nákladní vozidla. Naši zaměstnanci servisu jsou profesionální mechanici s několikaletou praxí - provádí základní servisní prohlídky i velice náročné úkony. Pokud jste naším klientem, a byl jste poškozen při dopravní nehodě, opravíme Váš automobil zdarma! Náš plzeňský autoservis je otevřen od pondělí do pátka!

Autopůjčovna

Potřebujete nutně automobil, který by Vás bezpečně dovezl tam, kam chcete? U nás můžete vybrat až z čtyřiceti vozů různých značek! Nabízíme krátkodobý i dlouhodobý pronájem osobních, dodávkových a nákladních vozů. Nyní poskytujeme novou službu a to, že k půjčenému automobilu Vám bude k dispozici řidič! Car Expres - autopůjčovna Plzeň.

Car Expres – moderní technologie, spolehlivost a preciznost!