Nezbytné vymáhání pohledávek

18.09.2015 14:06

Snad každý se už někdy setkal s neplatiči, dlužníky. Ať už šlo pouze o maličkost, špatná zkušenost v člověku vyvolá nedůvěru. Dnešní doba tomu bohužel přispívá. Shon a stres dělá z lidí články zapomínající a nedbající na své povinnosti. Nezodpovědnost je jedna věc, finanční stránka věc druhá. Ale do té druhé člověk většinou spadne právě díky té nezodpovědnosti nebo bohužel i díky druhým. Podnikatelé v současnosti čelí každodenním problémům, neboť velké firmy neuhrazují faktury včas a tím omezují chod mnoha menších společností. Nejednou se tak stalo, že kvůli špatné správě pohledávek, museli někteří podnikatelé svoji živnost ukončit.

Z pohledu lidského se mnohem horšími jeví lidé nepodnikající, kteří mnohdy kvůli maličkostem sáhnou po půjčce, kterou nejsou schopni splácet. I Vánoce se tak dnes řeší, a potom místo radosti nastávají starosti. A to oboustranné. Jak pro dlužníka, tak věřitele. Ze strany věřitele jde především o dobrou správu jeho pohledávek a jejich včasném vymáhání. Ne každý si v tom umí udržet pořádek a postupovat správně.

Správa a vymáhání pohledávek

Společnost RB Agency s. r. o. působí na trhu mnoho let. Soustředí se právě na pomoc věřitelům s jejich vymáháním pohledávek. Jejich úspěšnost v této oblasti spočívá zejména v pracné a nákladné detektivní činnosti, kdy je potřeba zjistit nejpodrobnější údaje o dlužníkovi a jeho majetku, dalších aktivitách nebo vazbách. Jsou členy České komory detektivních služeb a spolupracují s exekutorskými úřady. Mezi klienty patří fyzické osoby, právnické osoby, ale i města z celé České republiky.

Vymáhání pohledávek

Máte problém s vymáháním svých pohledávek a hledáte někoho, kdo Vám s tím pomůže? Abyste nakonec nepřišli o to, co Vám dlužník neuhradil, je dobré vyhledat právě tyto odborníky. První konzultační schůzka je zdarma. Je potřeba na ni přinést co nejvíce informací, dokladů a podkladů o dluhu. Pokud se na schůzce dohodnete na spolupráci ohledně Vašich pohledávek, budete zařazeni do jejich správy pohledávek, což je řízení, které vede k úspěšnému vymožení.

Společnost pracuje pouze na základě plné moci. Vy neplatíte zatím nic, až určitou část z vymožené pohledávky. V případě potřeby nechají vypracovat potřebné dokumenty a sami bezplatně vypracují návrh nařízení exekuce.

Díky dobrým a letitým vztahům s exekutory, dostávají i od nich zpětnou vazbu v podobě množství informací o dlužníkově majetku. To také výrazně přispívá k uhrazení dluhu.

Úspěšná správa a vymáhání Vašich pohledávek touto společností, spočívá především i v důrazných a dlouhých osobních jednáních s dlužníkem a ve spolupráci právě s exekutory. To vše dle zákona a etiky slušného chování.

Spokojenost zákazníků mluví za vše, využijte proto i Vy služeb RB Agency s. r. o..