Nová čerpací stanice v Srní

16.09.2015 18:49

Čerpací stanice Srní

Také nesnášíte, když se Vám v nejméně vhodnou dobu rozsvítí kontrola „prázdná nádrž“? Na naší čerpací stanici v obci Srní Vás tohoto pocitu hravě zbavíme!
Ano, čtete správně! V malebné obci Srní, která je ukrytá v divoké Šumavě, najdete novou čerpací stanici! Zde můžete nakrmit své vyhládlé čtyřkolové a dvoukolové miláčky. Nabízíme jedny z nejkvalitnějších pohonných hmot – motorovou naftu, benzín Natural 95 a také LPG. Dále můžete svému autu dohustit pneumatiky, a nebo vyčistit interiér pomocí stacionárního vysavače.

Občerstvení, obchod a další

I o řidiče je zde postaráno! Uvnitř naší čerpací stanici najdete bistro, kde se můžete před další cestou občerstvit. K dispozici je také obchod s doplňky pro motoristy od olejů přes nemrznoucí směsi až ke gumičkám na stěrače. Obchod je také vybaven širokým sortimentem sladkostí a pamlsků, velkým výběrem alkoholických i nealkoholických nápojů a samozřejmě nechybí ani cigarety a další tabákové produkty. Platby za naše služby je možné provádět jak v hotovosti, tak pomocí platebních karet.

Pokud projíždíte Šumavou, zastavte se u nás! Věřte, že s našimi kvalitními pohonnými hmotami dojedete tam, kam si přejete a potřebujete a v nádrži Vám ještě zůstane pěkná rezerva!

Čerpací stanice v Srní na Šumavě – kvalita, spolehlivost a spokojenost