Obklady a dlažby do Vaší koupelny

18.06.2015 23:04

Rekonstruujete koupelnu? Máte staré oprýskané dlaždice? Nebo prostě chcete změnu? Pak se musíte podívat do naší nabídky obkladů a dlažeb. Krásná dlažba do koupelny je naprostý základ pro vytvoření příjemného prostředí v koupelně, kde budete rádi relaxovat. Koupelnové obklady si můžete vybrat v různých barevných motivech tak, aby se Vám koupelna líbila a přitom ladila s Vašimi koupelnovými doplňky. Dlažba do koupelny je mnohem praktičtější, protože se snadněji udržuje a díky tomu vypadá stále skvěle! Obklady a dlažby najdete na našich internetových stránkách společně s dalšími produkty firmy Proceram.

Keramická mozaika – fantazii se meze nekladou

Jste kreativní? Věnujete pozornost každému detailu? Chcete mít stylovou koupelnu? Pak není jiná volba než si pořídit překrásnou keramickou mozaiku. Vaše koupelna ožije krásnými barvami. S výběrem vhodné mozaiky Vám samozřejmě rádi poradíme, ale zároveň budeme respektovat Vaše představy a přání. Uvidíte, že Vaše koupelna bude vypadat jako malé lázně, ze kterých nebudete chtít odejít. V koupelně kombinujte různé koupelnové doplňky s nábytkem, aby působila opravdu útulně. Dobrým trikem, jak vaší koupelnu ještě více odlišit od běžných koupelen, je umístění kreativního koupelnového zrcadla na stěnu. I takováto zrcadla najdete v našem e-shopu.

Lepidlo na koupelnové obklady a dlažby

Bohužel i v dnešním moderním světě nedrží dlaždice na zdi samovolně, a proto je musíme přilepit vhodným lepidlem na obklady a dlažby. Ověřené kvalitní lepidlo na obklady najdete na našich internetových stránkách. Všechny obklady i dlažby nabízíme za bezkonkurenční ceny! To samé platí i o lepidlu na obklady a dalších složkách našeho sortimentu. Tyto obklady můžete pochopitelně využít například i v kuchyni nebo na terase.