Okouzlující cukrárna v Praze

17.02.2016 22:39

Toužíte po něčem delikátním? Co by pohladilo Vaše chuťové pohárky a uspokojilo Váš mlsný jazýček? Tak navštivte Fregattu. Je to jedinečná cukrárna v Praze, která Vás na první pohled okouzlí a na první sousto uchvátí. Máme otevřeny již dvě pobočky a to v Měchenicích a obchodním centru Spektrum v Čestlicích . Denně Vám nabízíme široký sortiment čerstvých a lahodných dortů, přes 80 druhů různých zákusků a koláčů. Vše připravujeme z kvalitních čerstvých surovin a pečeme i o víkendech. Na prodejně Vás obslouží příjemný personál, který Vám ochotně poradí a nabídne to nejlepší z naší nabídky. Naše výtečná cukrárna potěší každého zákazníka. Tak neváhejte a přijďte k nám ochutnat naše sladké dobroty a dorty z Prahy.

Dětské dorty z Prahy

Má Vaše milované dítko narozeniny a chcete mu dát výjimečný a lahodný dort o kterém bude ještě celý příští rok mluvit? Tak si ho objednejte v naší cukrárně. Máme dlouholetou praxi a zkušenosti, a proto nabízíme širokou škálu bezvadných dortů, které uspokojí každého dětského mlsouna. Stačí z pohodlí Vašeho domova zavolat na naši linku a my už se o vše postaráme. Naše dětské dorty z Prahy jsou tou nejlepší volbou. A pokud chystáte velkou oslavu se spoustou hostů, tak pro Vás v případě zájmu připravíme i jiné sladké laskominy a zákusky. Pro inspiraci se můžete podívat i do naší fotogalerie, kde máme umístěny vybrané ukázky z naší tvorby.

Narozeninové dorty z Prahy

Když si objednáváte dort, téměř vždy se jedná o významnou událost. Narozeniny se sice opakují každý rok, ale i přesto k nim neodmyslitelně patří ten správný narozeninový dort. Praha a naše cukrárna Fregatta je pro jeho výrobu tou nejlepší volbou. Protože co by to bylo za narozeniny bez dortu? A u nás neplatí žádné výmluvy. V naší nabídce najdete klasické celé dorty, modelované dorty, potahované dorty marcipánem a dorty se speciálním zdobením. Umíme také dorty kulaté, hranaté, vícepatrové či v jakémkoli jiném různém tvaru. Velikostně podle počtu osob. Vždy upřednostňujeme přání zákazníka, tak nám řekněte svůj vlastní návrh a my Vám zhotovíme dort podle Vašich představ. Dorty k narozeninám z Prahy jsou tím nejlepším dárkem od srdce.