Oprava a servis v Plzni

08.08.2015 01:21

Oprava PC Plzeň

Máte problém s Vaším PC a nevíte si rady? Potřebujete odbornou pomoc, nebo jen chcete zjistit pár tipů a triků, které pomohou k vyšší výkonnosti Vašeho PC?
 Obraťte se na nás!
 Jsme firma zaměřená na servis PC. Plzeň je naším sídelním městem, proto zde máme širokou škálu spokojených zákazníků. Ovšem naše pole působnosti směřuje mnohem dál. Díky naší flexibilnosti a individuálnímu přístupu pro každého zákazníka zvlášť máme dobré jméno i u zahraničních klientů. V naší firmě dbáme na preciznost, kvalitu a rychle odvedenou práci. Naši zaměstnanci jsou proškolení lidé mnohdy s letitou praxí ve svém oboru. Naše služby jsou flexibilní, proto k Vám přijedeme a provedeme opravu na místě. V případě, že nelze provést opravu ihned, Váš PC odvezeme a dle domluveného termínu přivezeme. Ihned odhadneme náročnost po časové a peněžní stránce. Nemusíte se bát, že s Vaším vrčícím miláčkem provedeme něco nekalého, jsme tým profesionálů, kteří mají letitou praxi ve svém oboru. Ve své podstatě, fungujeme na podobném principu, jako Microsoft, nebo Apple: Revoluční, inovativní a spolehliví. Všichni členové našeho týmu se učili u těch nejlepších, kteří jim dali své osobní zkušenosti a díky tomu dosahujeme vysokých kvalit v poskytovaných službách.
Oprava PC v Plzni je náš denní chléb a díky dlouholeté praxi už známe pár triků, jak svojí práci udělat pečlivě, kvalitně a zároveň rychle. Jsme si vědomi toho, že bez počítače dnes není prakticky možné normálně fungovat, a proto nabízíme služby, jako je například oprava notebooků. Plzeň, jakožto naším domovským městem, je místem, kde nás zastihnete v otevíracích dobách. Kromě Plzně máme pobočku i v Rokycanech, ovšem naše pole působnosti sahá i za hranice plzeňského kraje.  Naše firma si je vědoma faktu, že bez dobré vizitky není ani dobrý zisk, a proto dbáme na kvalitně provedenou práci a špičkové provedení v poskytování našich služeb, a dle našeho názoru je velký počet stálých a spokojených zákazníků velmi dobrou vizitkou. Pravdou je, že firem zabývající se oborem, ve kterém podnikáme i my, je stále více a více, a některé firmy jsou velké a silné. Ale to nás právě motivuje k tomu, abychom my, Stopvirus, byli jednou z těch nejlepších!

Opravy notebooků Plzeň

Máte potíže se svým notebookem? Potřebujete vyhledat někoho, kdo se postará o opravu rychle, kvalitně a levně? Obraťte se na nás! Jsme firma zaměřující se jak na hardwarové poškození, tak na to softwarové. Vyléčíme váš notebook, zkontrolujeme hardware a ještě vám dáme pár rad a poradíme pár tipů a triků, jak mít svůj notebook v bezpečí a plně funkční.  Náš tým se skládá z profesionálů, kteří vědí, co dělají, takže se nemusíte bát, že se vaše zařízení dostane do rukou počítačového řezníka. Se zákazníkem se snažíme udržovat co nejlepší vztahy a dosáhnout maximální spokojenosti i u činností, jako jsou opravy notebooků.  Plzeň je naším domovským městem, takže zde máme velké pole působnosti. Za tu dobu, co se pohybujeme na trhu, jsme si našli mnoho spokojených zákazníků, kteří vám potvrdí, že naše služby jsou jedny z nejlepších.