Osciloskopy a další měřicí přístroje

31.05.2015 10:53

Naše firma se zabývá prodejem osciloskopů a dalších měřících zařízení. Prodáváme digitální nebo analogické osciloskopy. Je to přístroj, který patří k výbavě elektronické laboratoře k základním přístrojům. Dnes je také možné, pořídit si ho jako doplněk k osobnímu počítači. Osciloskop vykresluje průběh naměřeného napěťového signálu. Na našem e-shopu si můžete vybrat kvalitní a spolehlivé osciloskopy i vy.

Termokamery

Termografie, je vědní obor, zabývající se analýzou rozložení teplotního pole na povrchu tělesa bezkontaktním způsobem. K tomuto měření využíváme termokamery. Na základě tohoto měření vystavujeme termogram. V praktickém životě se termokamery využívají při stavebnictví. A to převážně při výstavbě budov a zjišťování unikajícího tepla. Dále pak také při sledování elektrického vedení, ve zdravotnictví k určování detekci zánětů pod kůží, rozložení teploty v daném tělesu nebo kapalině pro vědecké účely, při armádních procesech k určení pohybu osob v zabezpečené oblasti nebo pro noční vidění.

Multimetry

Jak již název vypovídá, multimetr bude mít velmi mnoho využití. Jedná se o ruční nebo stolní přístroj, který zahrnuje několik využití. Určuje elektrické a fyzikální veličiny. V našem internetovém obchodě si můžete vybrat z velké nabídky multimetrů, ale i dalších měřáků.