Paměťová karta

09.02.2016 20:44

Fotky nedomyslitelně patří k našemu životu. S pokročilou dobou už však nedochází tak často k jejich vyvolávání, nýbrž jde spíše o jednorázové fotky, které po čase smažeme nebo naopak uložíme do PC či na externí disk. Fotoaparáty už dnes nejsou na klasické filmy, ale je do nich požadována paměťová karta. Ta může dosahovat různé kapacity. Režim focení, různé scenérie však ovlivňuje počet fotografií, které na ni lze uložit. Paměťová karta do foťáku nesmí chybět ani Vám. Zavítejte do našeho e-shopu postazdarma.cz, kde na Vás čeká bohatý sortiment, ve kterém můžete naleznout i milý dárek pro vaše blízké.

Paměťová karta do mobilu

Dnes už také disponuje foťákem snad každý telefon. K tomu, abychom mohli dělat nejrůznější selfie a posílat je svým známým nebo je vkládat na sociální sítě, potřebujeme však dostatek místa v telefonu. A tak jako je tomu fotoaparátů, existuje i paměťová karta do mobilu. Ta musí být většinou menší, tudíž je označená jako Micro SD karta. V naší nabídce najdete nejlevnější paměťovou kartu do telefonu o kapacitě 8 až 32 GB. K ní také můžete zakoupit čtečku karet, která je vhodná do PC i notebooků. Ta se Vám může hodit, když Vás navštíví přátelé a Vy jim chcete ukázat fotky z dovolené nebo z nějaké společné povedené akce. Využijte proto naší nabídky, ve které naleznete ještě mnoho dalších užitečných věciček za skvělé ceny.

Paměťová karta do tabletu

Divili jste se na dovolené cizincům, kteří fotili prostřednictvím tabletu? Dnes už to běžně děláte také, protože je objekt focení na obrazovce krásně vidět? Paměťová karta do tabletu Vám pomůže zachytit ještě mnohem více fotografií. A samozřejmě nejen to, můžete na ni ukládat videa a všechny důležité soubory a aplikace. Co je důležité podotknout, je to, že veškeré zboží z našeho e-shopu Vám dodáme zcela zdarma, u nás neplatíte žádné poštovné. Taková nabídka se přece vyplatí, proto neváhejte a náš internetový obchod navštivte.