Penzion Harmonie Klatovy – oáza klidu a pohody

08.09.2015 16:31

Penzion Harmonie

Přejete si prožít hezkou dovolenou, strávit víkend bez starostí na příjemném místě, odkud můžete vyrážet na výlety? Zavítejte k nám do Penzionu Harmonie! Nabízíme stylové ubytování v okolí města Klatovy!

Kde nás najdete?

Náš penzion se nachází ve Švihově, který je nedaleko města Klatovy. Kolem penzionu se rozprostírá překrásná panenská příroda, tudíž toto ubytování je vhodné jak pro aktivní odpočinek tak relaxaci. 
Penzion je Vám k dispozici po celý rok. Můžete k nám vyrazit na prodloužený víkend, na 14 dní a na delší pobyty pro Vás máme zvýhodněné ceny.  
 
Na našich webových stránkách si můžete prohlédnout fotografie z interiéru penzionu a zahrádky kolem chatičky. Také můžete nahlédnout do alba, ve kterém je několik fotografií okolní přírody pod sněhovou pokrývkou. 
Jak už jsme řekli, poskytujeme stylové ubytování a navíc u nás můžete užít saunu nebo si šťouchnout kulečník. A jak je to se stravováním? Vařit si můžete sami, máte k dispozici kuchyňku s jídelním koutem. A pokud u nás chcete opravdu jen odpočívat, tak doporučujeme restauraci Česká koruna. Tuto restauraci najdete v nedalekém Červeném Poříčí. 
 
Tak neváhejte a zarezervujte si v našem Penzionku pokoj. V případě jakýchkoli dotazů se nás nebojte kontaktovat!