Penzion v Kubově Huti na Šumavě

17.06.2015 01:34

Sháníte pěkné a levné ubytování na Šumavě? Krásný malebný penzion uprostřed přírody je Vám plně k dispozici. Zavítejte do malé šumavské vesničky zvané Kubova Huť. Ubytování v malém penzionu má mnoho výhod, například si jistě zamilujete milý přístup personálu nebo klid a pohodu, kterou nabízí šumavské lesy. Z penzionu budete mít nádherný výhled na významné okolní dominanty, jako je masiv Boubín a hraniční hory. Pokud ještě nevíte, kam v létě na dovolenou, využijte naše ubytování, Šumava Vás jistě nezklame.

Kubova Huť

Malebná horská vesnička s názvem Kubova Huť Vás jistě mile překvapí. Rozprostírá se na úpatí Boubína asi 8 km jižně od Vimperku. Raritou je místní železniční stanice, která je nejvýše položenou železniční stanicí v České republice. Vesnice má bohatou sklářskou historii, která přinesla i její název. Jestliže sháníte příjemné a levné ubytování na Šumavě, využijte služby našeho penzionu v Kubově Huti a nebudete litovat.

Odpočinek na Šumavě

V rámci našeho penzionu nabízíme i saunu, která Vám dopřeje relaxaci po náročných túrách po přenádherném okolí. Vaše svaly se prohřejí a povolí. Díky krásnému okolí můžete vyrazit na dobrodružné výpravy na kole či pěšky. Podobný penzion na Šumavě s tolika výhodami již nenajdete, a proto neváhejte a přijeďte se podívat do skvostných šumavských lesů.