Pomůžeme Vám získat Vaše peníze zpět

09.10.2015 19:09

                Jste věřitel, který marně čeká na vrácení svých peněz? Půjčili jste někomu peníze a dotyčný Vám přestal splácet? Už nevíte kudy kam? Obraťte se na tým profesionálů ze společnosti RB Agency a přesvědčte se, že dokáží nemožné.

RB Agency nabízí širokou škálu služeb. V  oblasti vymáhání a správy pohledávek se pohybují již řadu let, během kterých si získali mnoho zkušeností a cenných kontaktů.

Naše služby

Specializujeme se na vymáhání pohledávek a detektivní činnost. Jen díky úzkému propojení těchto dvou sektorů se společnost RB Agency pyšní nadstandartní úspěšností ve vymáhání pohledávek svých klientů. Tým RB Agency Vám pomůže při sepsání návrhu nařízení exekuce, s podáním žaloby a dalšími právními kroky, jež jsou potřebné pro úspěšné vymožení pohledávky. Na základě plné moci Vás mohou také zastupovat při jednání s exekutory.

První, konzultační schůzka je zdarma. Během té předáte společnosti veškeré informace a doklady k pohledávce a také maximum informací o dlužníkovi a jeho postižitelném majetku, jeho skutečném pobytu, aktivitách, vazbách na jiné subjekty apod. Společnost pracuje na základě plné moci, kterou v den první schůzky podepíšete. Nebudete platit žádnou zálohu, ani jiné poplatky. Pohledávky se vymáhají včetně úroků, penále, nákladů řízení apod. Odměna je splatná až po vymožení Vaší pohledávky.

Jsme tu pro Vás

                Zavolejte, napište nebo přijďte osobně, jsme tu pro Vás, abychom Vám pomohli s tím, na co sami už nestačíte.