Postavíme, předěláme, opravíme

24.09.2015 20:47

                Firma Karásek a syn působí již více jak 20 let na trhu. Za tu dobu jsme změnili domov již stovkám spokojených zákazníků a pomohli jim vyřešit nenadálé havarijní situace.

Co umíme

Jsme firma zabývající se celkovými rekonstrukcemi domů a bytů, koupelen, bytových jader, kuchyní a to včetně dodávky, montáže a rekonstrukce vodovodních a odpadních rozvodů, kanalizačního potrubí, rozvodů topení, podlahového vytápění, čištění odpadů, elektroinstalačních prací, zednických, sádrokartonářských, obkladačských, sanačních prací, vyklízecích prací, zemních prací a to v nejkratších možných termínech a se zárukou profesionálního přístupu a provedení.

                 Ukázky naší dobře odvedené práci můžete vidět na našich webových stránkách v sekci fotogalerie. Záleží nám na kvalitně odvedené práci, která je zárukou spokojenosti našich zákazníků. Nakupujeme u ověřených dodavatelů, a proto ručíme i za námi dodané a namontované stavební prvky. Našim smluvním partnerům jsme tako schopni zajistit havarijní službu.

                Tam, kde již schopnosti domácích kutilů, ani hodinového manžela nestačí, jsme tu pro vás my. Máme zkušenosti a dlouholetou praxi, díky které pracujeme rychle a spolehlivě a za bezkonkurenčně nejpříznivější ceny.  

            V Plzni a okolí staví, rekonstruuje a opravuje Karásek a syn.