Potravinářská pšenice od společnosti Amelis

09.03.2017 19:31

Hledáte kvalitní firmu pro obchod s agrárními komoditami? V tom případě vítejte na našich internetových stránkách! Firma Amelis je tu pro Vás! Jsme na trhu již nějakou dobu a pojmy jako kvalita, garance spokojenosti a ochota vyhovět požadavkům našich zákazníků a partnerů jsou pro nás prioritou. Zajišťujeme zhodnocení využitelných složek odpadů, biologických odpadů a druhotných surovin. Zaměřujeme se na obchod s agrárními komoditami, jejich výrobou a lisováním, především je to krmná i potravinářská pšenice, ječmen, suroviny pro bioplynové stanice a bionafta.

Kvalita potravinářské pšenice

Kdo by ji neznal? Pšenice! Jedna z nejstarších kulturních rostlin pocházejících z jihozápadní Asie. Poskytuje zrno, které se používá jako potravina, krmivo pro hospodářská zvířata i jako surovina. A surovina především v průmyslu k výrobě škrobu, lihu nebo piva, kde je právě kvalita potravinářské pšenice velice důležitá. V dnešní době se o ní ovšem hovoří i v souvislosti s energetickým využití pšeničné biomasy jako obnovitelného zdroje energie. A právě proto je jednou z hlavních surovin, se kterou obchodujeme a dbáme na to, aby byli dodrženy kvalitativní parametry potravinářské pšenice, tak aby náš zákazník dostal to nejlepší.

Prodej potravinářské pšenice

Neváhejte a kontaktujte nás! Zajistíme Vám kompletní prodej potravinářské pšenice i s jeho dopravou na určené místo. Náš nový kompletně modernizovaný vozový park se o vše postará. Navíc vlastníme i certifikát procesu silniční nákladní dopravy krmiv. A proto můžete využít našich služeb i pro export komodit do zahraničí. Jen my Vám na trhu nabídneme ty nejlepší ceny potravinářské pšenice a ručíme za včasné dodání kvalitního zboží.