Potřeby a ustájení koní

07.08.2015 22:59

Jezdecká škola Plzeň

Chcete své ratolesti naučit jezdit na koni? Hledáte schopnou školu, kde jsou proškolení instruktoři, kteří rozumí zvířatům, a rádi předávají své zkušenosti dál?
Našli jste správně!
Naše jezdecká škola se zabývá výukou jízdy na koni jak pro úplné začátečníky, tak pro zájemce, kteří se chtějí dále zdokonalovat. Máme k dispozici velké prostranství, kde se žáci mohou se zvířaty seznámit a následně i sblížit. Naši žáci po absolvování našich kurzů je schopno plně rozumět řeči nejen koním, ale i ostatním zvířatům.

Ustájení koní

Nabízíme špičkově zařízené stáje, kde se váš kůň bude cítit, jako v sedmém nebi. Stáje jsou rekonstruované a byly zmodernizované, takže se nemusíte bát, že vaše koně přivedete do klece se slámou na zemi. Máme veškeré potřebné vybavení k tomu, aby se váš kůň cítil ve své stáji dobře.

 Jezdecké potřeby 

Koně i stáj už máme, teď ještě zajistit nezbytné potřeby k tomu, abychom na koni nejen jezdili, ale i se starali. Můžete si vybrat mezi širokým výběrem všech potřeb, které vůbec na koně existují. Kartáče, uzdy, úpony, řemínky, biče na koně – zkrátka cokoli, na co si vzpomenete. Navštivte náš web a vyberte si z našeho sortimentu, jistě tam najdete, co hledáte.

Jízda na koni

Vše potřebné už máme, kůň je řádně ustájen a vyhřebelcován, teď stačí jen vyhoupnout se do sedla a jet. Sedlo na koně si můžete také u nás zakoupit, nabízíme jedny z nejkvalitnějších sedel, které vůbec můžete na trhu sehnat. Co se týče samotné jízdy, pokud je žák ještě moc mladý, nebo je nováčkem, na koni jen sedí a kůň je veden zkušenějším žákem, nebo instruktorem. Nemusíte se tedy bát, že vaše dítě přijde do rukou někoho nezkušeného, kdo o koních ví pouze z kovbojek. U nás jste v dobrých rukou jak vy, tak i váš kůň.

Jezdecká škola Pod Tvrzí – péče, radost, zkušenosti