Povlečení dle materiálu do každé ložnice

19.04.2017 22:26

Milujete vůni čerstvě povlečených peřin a ve své sbírce máte jen to nejluxusnější povlečení? V tom případě vítejte na našich stránkách, kde jsme pro Vás připravili kolekci kvalitního povlečení. Materiál povlečení je pro lepší orientaci roztříděn do několika skupin. U nás si vybere každý! Na výběr máme mnoho překrásných vzorů i barev. Všechen materiál na povlečení z naší nabídky je vysoce kvalitní, pevný a odolný oděru. S námi je radost nakupovat!

Povlečení bavlněný satén a hladká bavlna

Chcete si dopřát povlečení z příjemného a přírodního materiálu? Co takhle povlečení z hladké bavlny? Vyniká svojí pevností a prodyšností. Navíc se nedeformuje a lze ho prát i při vysokých teplotách, což zajisté ocení majitelé hotelů a pensionů. Dalším krásným typem je povlečení bavlněný satén, které vyniká svojí jemností, hřejivostí a měkkým a hladkým povrchem. Dopřejte si povlečení, které Vás v létě ochladí a v zimě příjemně zahřeje.

Povlečení krep a damaškové

Co takhle povlečení nenáročné na údržbu? Takové je povlečení krep. Bavlněná tkanina s krepovým efektem nevyžaduje žádné žehlení a přesto vypadá povlečení stále krásně. Navíc Vám kvalitní hustá příze zaručí i jeho delší životnost. Posledním typem je damaškové povlečení, což je král mezi povlečením, kterého doma musíte mít i Vy. Je charakteristické příjemným omakem, elegantním vzhledem, vytkaným žakárským dezénem a výbornými užitnými vlastnostmi.