Praha rájem dortů

09.11.2015 15:40

Jsme unikátní cukrárna s vlastní výrobnou čerstvých dortů a zákusků. Našim sídlem je hlavní město Praha. Cukrárna je spojena s provozem restaurace, kde pro Vás vaříme českou a mezinárodní kuchyni. Nabídka naší cukrárny zahrnuje výrobu více jak 80-ti druhů zákusků a koláčů. Nejčastěji ale pečeme a zdobíme převážně dorty. Praha a její obyvatelé každým dnem vyžadují sladké pokušení, ať jen jako zákusek k odpolední kávě nebo celý dort na oslavu zvláštní rodinné příležitosti. V naší rozsáhlé nabídce najdete nejen narozeninové dorty. Praha skýtá možnost i pro přípravu dětských dortů a velmi vyhledávané jsou i svatební dorty. Všechny sladkosti připravujeme pouze z čerstvých surovin. Pečeme i o víkendu, takže si kdykoliv během týdne můžete být jisti, že kupujete kvalitní a čerstvý dezert. Naše cukrárna je zde pro všechny milovníky klasických i netradičních sladkostí, pro ty, kteří milují lahodnou chuť čerstvých dortů a zákusků. Pokud patříte i Vy k těmto lidem, jste srdečně zváni do naší cukrárny.

Cukrárna v Praze

Cukrárna Fregatta Praha Vám nabízí příjemné posezení, ochotný personál a hlavně vynikající cukrárenské výrobky. Naše zákusky a dorty potěší každý mlsný jazýček. Nabízíme posezení v příjemném prostředí u kávy, ke které si můžete objednat lahodné čerstvé dorty. Praha má cukrárnu, která tradičním domácím způsobem vyrábí dětské, svatební i narozeninové dorty. Naše cukrárna nabízí veškerý sortiment ze své vlastní výrobny. Rádi pro vás připravíme zákusky pro jakoukoli příležitost. Vyzkoušejte lahodnou chuť čerstvé šlehačky, která zdobí nejen dětské dorty. Praha Vám pomůže najít to pravé sladké pokušení k uspokojení Vašich chuťových buněk. Cukrárna Fregatta je místem, kde Vám nabízíme poctivé cukrářské výrobky se zaměřením na kvalitní sladké speciality. Přijďte vyzkoušet, jak sladké pokušení chutná v naší cukrárně s tradicí.

Svatební, dětské i narozeninové dorty

Každý dort, vyrobený v naší cukrárně, je originál, který je navržen tak, aby se stal nezapomenutelným zážitkem pro všechny důležité příležitosti ve Vašem životě. Podívejte se na nabídku sladkého pokušení, kterou prezentuje cukrárna Fregatta Praha na svých webových stránkách. Naleznete v ní dorty pro všední dny i nevšední okamžiky. Pečeme originální zákusky a dorty. Praha je městem, kde uspokojíme i Vaše touhy po sladkém. Jedněmi z nejnáročnějších a ve výsledku také nejkrásnějších jsou vždy svatební dorty. Praha a její cukrárna zvládne vytvořit malá i velká umělecká díla pro Váš velký den. Pro Vaše nejmenší ratolesti vytvoříme i dětské dorty, které jim vykouzlí úsměv na tváři. Tyto dorty jsou specifické svou pestrobarevností a dětskými motivy. Pohádkové postavičky bývají ústředním motivem těchto dortů. Mnoho je jich zhotoveno podle předlohy z pohádky a filmu. Opomenout nesmíme ani narozeninové dorty, které jsou jedněmi z nejžádanějších nejen pro Prahu a okolí. Vytvoříme originální narozeninový dort i pro Vašeho člena rodiny. Překvapte oslavence dortem, který bude na míru upečený jen pro něj. Dorty vždy budou neodmyslitelně patřit k narozeninové oslavě. Naše cukrárna Vám pomůže poctivým dortem podtrhnou výjimečnost okamžiku.