Prodejní a obchodní dovednosti

07.08.2015 23:36

Marketingová analýza

Nevíte si rady s marketingem? Potřebujete zjistit, která firma je marketingový tahoun a která je pozadu?
My vám pomůžeme!
Naše společnost se zabývá rozborem finančního trhu, analýz, obchodních spekulací a poradenstvím již nějakou dobu. Díky tomu jsme si našli pár tipů a triků, jak naší práci udělat rychle, kvalitně, svědomitě a ke stoprocentní spokojenosti našeho klienta. Marketingová analýza vám pomůže k dalším firemním krokům. S naší pomocí se snáz dostanete k zisku. Naší zásadou je totiž pomoc našemu klientovi, nikoli namastit si kapsu, jak to jen jde. Náš zisk je pro nás jen takovou příjemnou odměnou za poskytnuté služby.

Revitalizace firem

Pakliže je vaše firma rozházená, nemá pevný základ v administrativě a celkově vládne chaos, kontaktujte nás. Jsme experti na personální revitalizaci firem. Seženeme vám schopné manažery, ať už se jedná o operativní, střední, nebo top management, vždy dokážeme dosadit ty správné lidi na správná místa. S naší pomocí skončí chaos ve vaší společnosti.

Školení manažerských dovedností

Nejste spokojeni s vašimi manažery? Nepracují dle vašich představ? Pak vám doporučujeme využít naší službu – školení manažerských dovedností. Jedná se o profesionální přístup letitých manažerů, kteří do svých výkladů přidávají i své osobní zkušenosti a zážitky. Nejsou to zkrátka učebnicoví lidé. Naučí vaše manažery pár triků, jak svojí práci dělat co nejefektivněji, a zároveň poradí pár způsobů, jak být úspěšný jak pro sebe, tak pro firmu.

Obchodní a prodejní dovednosti

Asi nejdůležitější vlastnosti, které musí dobrý obchodník perfektně zvládat. Ano, je pravda, že tyto dovednosti se nedají naučit, ale my vám pomůžeme k tomu, abyste lépe chápali zákony a chování trhu, abyste dokázali spekulovat o vzrůstu, či poklesu ceny, či abyste dokázali se svým potencionálním klientem vyargumentovat vaše produkty či služby tak, aby se z potencionálního stal váš klient. Obchodní dovednosti jsou zkrátka takové dovednosti, které se dají předávat pouze zasvěceným. A co vy, cítíte se zasvěcený?

Business Consultant – s námi míříte na vrchol