Prodejní dovednosti a marketing

01.09.2015 21:14

Obchodní a prodejní dovednosti

Chcete začít podnikat, nebo podnikáte, ale nevíte si rady s konkurencí, nebo se bojíte, že váš obchodnický instinkt není na dostatečné úrovni?
My vám s tím pomůžeme!
Naše společnost se zaměřuje právě na pomoc novým podnikatelům, nebo podnikatelům takovým, kterým se moc nedaří. Protože máme zájem o váš postupný rozvoj, vynasnažíme se udělat vše proto, abyste dosáhli svých cílů. Společně odbouráme zábrany, zdoláme překážky a vy si potom budete vychutnávat úspěchu. Obchodní a prodejní dovednosti jsou základní stavební kámen jakéhokoli podniku, nebo obchodu. Pokud člověk nedisponuje alespoň základními dovednostmi, a pokud se nedokáže ani trochu pohybovat v této sféře, nemá pro něj podnikání význam. My jsme tu od toho, abychom vás zasvětili do kouzel obchodu, do finančního systému.

Marketingová analýza

Jedná se o činnost, která prozkoumá, jak silný marketing má vaše konkurenční společnost, jinými slovy, jaký má konkrétní firma vliv na lidi. My vám poskytneme veškeré prostředky k tomu, abyste si právě tyto informace zjistili. Následně vám výsledky předáme, doporučíme způsoby, jak s těmito informacemi co nejvýhodněji naložit a prozradíme vám pár rad, které vám pomůžou dosáhnout vašich snů.

Revitalizace firem

Máte pocit, že vy jste jediný, který ve sví firmě pracuje pořádně? Máte domněnky, že administrativní složka není úplně v pořádku? Pochybujete o svých manažerech?
Ozvěte se nám!
Provádíme revitalizaci firem, jinými slovy, staráme se o to, aby správní lidé přišli na správná místa. Pokud nejste spokojen s vaším managementem, nebo máte pocit, že vedoucí oddělení nepracují dle vašich představ, nabízíme pomoc. V této sekci existují dvě cesty. Jedna mírná, druhá radikální. Mírná cesta spočívá v tom, že my vaše manažery proškolíme, nabídneme jim kurzy ohledně správného managementu. Ta druhá varianta je absolutní, nebo částečná výměna zaměstnanců. Ty slabší články odpadnou, a na jejich místa přijdou výkonní zaměstnanci s chutí do práce. Školení manažerských dovedností je dnes velice běžná služba, jelikož školy vám říkají to samé už dvacet let, zatímco trh se mění neustále. My žijeme v přítomnosti, a proto jsme teď a tady, abychom vám pomohli.

Prodejní dovednosti

Prodejní dovednosti jsou dalším pilířem, který je třeba znát, abyste byli úspěšní. Bez prodejních dovedností neuděláte ani ránu. My jsme tady od toho, abychom vás zasvětili do této magie. Přijďte k nám na konzultaci a dozvíte se víc. Na těchto stránkách vám pouze řekneme, že konzultace s námi znamená v každém případě nový nadhled, nový, jak se říká point-of-view. V případě, že se opravdu setkáme osobně, budeme neskutečně poctěni vaší návštěvou.

Business consultant – jistota, stabilita, férová hra