Profesionálové přes čerpací techniku

09.12.2015 16:35

Nabízíme prodej, montáž a servis čerpadel. Jsme společnost Profivoda, specialisté na domácí vodárny a čerpadla. Jsme již řadu let na trhu a máme stovky spokojených zákazníků. Díky dobrým referencím jsme se stali jedničkou ve svém oboru a je nám ctí, že můžeme naše služby nabídnout i Vám.

 

Čerpadla – najdeme pro Vás řešení na míru

V dnešní době konkurence je na trhu desítky a desítky různých čerpadel a proto není v možnostech laika, aby správně posoudil veškeré aspekty a vybral pro svoje potřeby to nejvhodnější čerpadlo. Proto jsme zde my, nabízíme profesionální služby té nejvyšší kvality. V našem týmu pracují odborníci s dlouholetou praxí v oboru, proto jsou schopni řešit i ty nejsložitější případy a vždy navrhnout optimální řešení pro Vaše potřeby.

Další služby

Pro naše zákazníka navrhujeme vedle čerpadel také řešení pro expanzivní nádrže a zásobníky, UV lampy a dávkovací jednotky, prodáváme příslušenství k čerpadlům a nabízíme komplexní odborné poradenství v oblasti vodáren a čerpadel. Máme servisní místa po celé republice. Na našich webových stránkách naleznete podrobné informace o našich službách a produktech a zároveň máte možnost nakoupit naše produkty v e-shopu. Máme rozsáhlý sortiment. Ručíme Vám za kvalitu, prodáváme produkty pouze od ověřených dodavatelů. Nakupujte bez rizika nebo si nechte odborně poradit. To vše nabízí čerpadla Profivoda.