Protetika-Ortop.cz - Zdravotní obuv z Plzně

24.10.2016 21:22

Hledáte kvalitní a spolehlivou zdravotní obuv? Obraťte se na naši firmu Ortop. Jsme rodinná firma, která se zabývá výrobou protetických pomůcek a také ortopedické a zdravotní obuvi. Nabízíme pánskou, dámskou i dětskou zdravotní obuv pro každodenní použití, nejen ve zdravotnictví, potravinářství či gastronomii, ale také v domácnosti či kancelářích. Naše obuv z Plzně je zkrátka univerzální a má pečlivě anatomicky tvarovanou měkkou a zároveň pružnou vložku, která je velice důležitá. Protože její provedení a pružnost zásadním způsobem zvyšuje pohodlí obuvi. Navíc kvalitní obuv s anatomicky tvarovanou vložkou při chůzi šetří Vaše klouby.

Ortopedická obuv

Nezapomeňte, že pořízením kvalitní obuvi ulevíte nejen Vašim unaveným nohám, ale zároveň i dalším částem Vašeho těla. Vhodná ortopedická obuv má totiž vliv i na správné držení těla. Díky této obuvi tak zachováváte vzpřímený postoj. Kvalitní zdravotní obuv je vybavena tvarovanou stélkou. Když chodidlo dosedá tak, jak má, záda jsou srovnaná a uvolněná, nedochází pak k přetěžování posturálních  svalů, které v pozdějším věku způsobují bolesti zad i hlavy. Samozřejmě je možné do zdravotní  obuvi vyrobit speciální ortopedické vložky, které mají vedení paty a podpírají obě klenby nožní. Vyrábíme i speciální ortopedické vložky  pomocí kterých  je možné odlehčit defekty na plosce nohy, což je velmi důležité obzvláště u diabetických pacientů.  Zakoupením  naší obuvi tak myslíte nejen na přítomnost a současné pohodlí, ale rovněž i na své budoucí blaho. Když kvalitní ortopedická obuv, tak jedině obuv z Protetika-Ortop.cz se sídlem v Plzni!

Kvalitní obuv v Plzni - Protetika-Ortop.cz

V dnešní době už kvalitní obuv neodmyslitelně patří k modernímu zdravému životnímu stylu. Věděli jste například, že lidská noha patří k nejvíce zatěžovaným a také nejvíce zanedbávaným orgánům? Tak se na chvilku zastavte, zamyslete se a pořiďte si vhodnou zdravotní obuv. Plzeň je místem, kde si vybere každý ten správný pár kvalitní obuvi. Protože jen s kvalitní obuví od naší firmy Ortop Plzeň se Vaše nohy budou cítit jako v bavlnce. Ode dneška už zdravotní či ortopedická obuv není pro Vás žádnou neznámou. Kontaktujte nás, pomůžeme Vám s výběrem vhodné obuvi.