Protetika Plzeň - protézy dolních končetin

21.10.2016 23:30

Sháníte kvalitní protetické pomůcky? Navštivte naši rodinnou firmu Ortop, protetika Plzeň. Jsme na trhu již od roku 1994 a zhotovujeme individuální ortopedické pomůcky (i pro sportovce), vložky do bot, zdravotní ortopedickou a diabetickou obuv, bandáže na končetiny a trup, protézy a pevné plastové ortézy ke stabilizaci trupu i končetin po úrazech. Snažíme se pozorně naslouchat přáním našich klientů a hledáme řešení, která povedou ke zkvalitnění jejich života. Jsme členi České podiatrické společnosti a velice úzce spolupracujeme s třiceti odbornými lékaři po celé České republice a také s prezidentkou české podiatrické společnosti.

Protézy dolních končetin

Dalším našim hlavním zaměřením jsou protézy dolních končetin. Protézy se používají pro nahrazení části těla, ztracených zraněním nebo chybějící od narození. A proto protéza dolní končetiny od nás musí nahradit nejen chodidlo, ale v případě potřeby i kolenní kloub. Nebojte se! Zajistíme Vám komfortní protézy a jejich odpovídající vzhled. Pomůžeme Vám s návratem k původním pohybovým aktivitám a rychlému zpětnému zařazení do společnosti. Zavolejte nám a rádi Vám poradíme. Společnost Ortop Plzeň je tu pro Vás.

Protézou nohy život nekončí

Museli jste podstoupit amputaci celé nebo části dolní končetiny, ať už kvůli zranění či zdravotním problémům? Díky našim výrobkům od společnosti Ortop Plzeň už nemusíte být upoutáni po zbytek života na invalidní vozík. Obraťte se na nás! Protéza nohy už není žádný problém. Naše dlouholeté zkušenosti s návrhem a výrobou protetických pomůcek nás řadí mezi nejvyhledávanější firmy v tomto oboru. Máme pro Vás širokou nabídku různých typů protéz dolních končetin, vyráběných na míru Vašim požadavkům.