Protetika Plzeň - Zdravotní a ortopedická obuv

09.02.2017 18:59

Špatně se Vám chodí? Bolí Vás při dlouhé chůzi nohy nebo i páteř? Nabízíme nejkvalitnější zdravotní obuv na trhu, kterou sami vyrábíme dle Vašich požadavků a potřeb. Používáme moderní technologie pro vyhodnocení Vaší chůze a dokážeme tak určit přesné problémy, které způsobují zbytečnou bolest. Zdravotní obuv od společnosti Protetika-Ortop Plzeň je Vaší správnou volbou.

Zdravotní obuv z Plzně

Můžeme se pochlubit dlouhodobou tradicí výroby zdravotní i ortopedické obuvi. Veškerá námi nabízená obuv je vyrobená v Plzni, v sídle naší společnosti. Pro výrobu používáme pouze nejkvalitnější materiály. Investujte do svého zdraví a přesvědčte se sami, že námi nabízená zdravotní a ortopedická obuv je skutečně to nejlepší pro Vaše zdravé nohy. Dbáme na osobní přístup ke každému našemu klientovi. Jsme rodinná firma. Na trhu působíme již od roku 1994. Jsme neustále se rozvíjející dynamický tým otevřený novým myšlenkám. Snažíme se pozorně naslouchat přáním našich klientů a hledáme řešení, která povedou ke zkvalitnění jejich života.

Obuv - Protetika-Ortop.cz

Naše společnost se specializuje na výrobu moderní a vysoce kvalitní obuvi v Plzni. Na výrobu každého páru obuvi, na míru Vašim nohám, používáme kvalitní materiály od prověřených dodavatelů. Používáme pouze přírodní kůže nejvyšší kvality, s vysokou barevnou stálostí. Ortopedická a zdravotní obuv z Plzně je pro naše klienty zárukou ručně vyráběné obuvi, při které se klade důraz na kvalitní zpracování. Kromě obuvi jsme schopni vyrobit i individuální ortopedické pomůcky, vložky do bot, bandáže na končetiny a trup, protézy a pevné plastové ortézy ke stabilizaci trupu i končetin po úrazech, které plně nahradí sádru. Vybírejte z širokého sortimentu za bezkonkurenční ceny! Kontaktujte naše specialisty a domluvte i s nimi osobní schůzku.