Protézy dolních končetin- kvalitní protetika z Plzně

02.02.2017 22:55

Hledáte kvalitní protetické pomůcky? Oslovte naší společnost Ortop Plzeň. Individuální a profesionální přístup našich odborníků ke každému klientovi je naším hlavním kladem. Jen my se staráme o Vaše zdraví. Amputací dolní končetiny život nekončí. Protéza dolní končetiny Vám dodá chybějící stabilitu. Neváhejte a oslovte nás ještě dnes. Díky dobrému vybavení Vám pomůžeme postavit se znovu na nohy!

Protézy dolních končetin

Dejte přednost kvalitě a profesionálnímu přístupu. Protézy dolních končetin od naší společnosti musí nahradit nejen chodidlo, ale v případě potřeby i kolenní kloub. Základní funkcí kolenního kloubu je spolehlivé zablokování při zatížení ve stoji a uvolnění končetiny ve švihové fázi. Technické řešení každé protézy dolní končetiny je podmíněno funkčními i fyzickými možnostmi uživatele. Dlouholeté zkušenosti s návrhem a výrobou protetických pomůcek nás řadí mezi nejvyhledávanější firmy v tomto oboru.

Protézy nohy

Život s protézou může být stejně kvalitní, jako ten bez ní. Nemusíte se díky protéze nohy ve svém životě nijak omezovat. Kontaktujte naši společnost a poznejte, že díky našim produktům Vám pomůžeme, po úrazu či zranění, které vedlo k amputaci končetiny, se dostat co nejdříve k aktivitám před tímto zákrokem. Spokojenost a navrácení mobility bude pro Vás s našimi produkty snazší a díky spolupráci se zdravotními pojišťovnami i dostupnější. Ortop – protetika Plzeň je tu pro Vás.