Protipožární dveře a vrata na míru

22.09.2015 13:20

Společnosti BB Kovo - to jsou specialisté v oblasti výroby a montáže ocelových vrat, protipožárních bran a dveří. Chcete-li ochránit svůj majetek lépe než ostatní, obraťte se na nás. Jsme profesionálové s dlouholetými zkušenostmi v oboru protipožární ochrany. Vše vám vysvětlíme od A do Z, poradíme vám s výběrem vhodných dveří a zpracujeme vám návrh na míru. Hotové dveře a brány Vám rádi dopravíme na místo určení a namontujeme.

Co všechno umíme

Vyrábíme vnitřní i venkovní ocelové dveře ve variantě protipožární a nepožární ochrany. Vybrat si můžete ze široké nabídky povrchových úprav, rozměrů i požárních odolností.

Umíme také vyrobit atypické i typové prosklené sestavy dle Vašich požadavků a potřeb s maximálním důrazem na vzhled, funkčnost a dlouhou životnost sestavy. I zde nabízíme širokou nabídku možných povrchových úprav, barevností a typů skel, požárních odolností a doplňků usnadňující používání sestavy.

V neposlední řadě vyrábíme ocelová protipožární vrata na míru.  

Protipožární ochrana ale nejsou jen vrata a dveře. V naší nabídce naleznete další doplňky, které ochrání váš majetek v případě požáru. Jedná se například o těsněný nerezový práh, itumescentní (zpěňující) protipožární pásku nebo speciální zátěžový pant BBkovo.

Nakupujte online

Vedle zakázkové výroby na míru nabízíme našim zákazníkům možnost nákupu online prostřednictvím našeho internetového obchodu. Naleznete zde dveře s protipožární ochranu i bez. Ocelové požární dveře dle rozměrů, ocelové dveře prosklené, ocelové dveře podle požární odolnosti i bez požární odolnosti. Nakoupit můžete také různé dveřní doplňky. Navštivte náš e-shop a přesvědčte se, že je z čeho vybírat. Nyní navíc máte balné a dobírkovné při nákupu přes náš e-shop ZDARMA.

Ručíme za kvalitu a profesionální přístup

Svěřte svou bezpečnost do rukou profesionálů. Dbáme na kvalitu a preciznost. Naši zaměstnanci jsou profesionálové se vším všudy a za každého z nich ručíme, že odvede svou práci na jedničku.