Průmyslová a garážová vrata na míru

03.10.2015 18:03

Naše společnost DAVERIK působí na trhu téměř 20 let, tudíž máme několikaleté zkušenosti v oboru vratových systémů. Nejen že dodáváme garážová vrata, my je také vyrábíme. Naše produkty splňují celou řadu kritérií od kvality přes bezpečnost a spolehlivost.

Garážová vrata TRIDO

Ať už potřebujete sekční vrata, posuvná vrata, vrata křídlová či výklopná – u nás jste na správné adrese! Pokud si zakoupíte garážová vrata Trido, získáte certifikovaný český výrobek. Dlouhou životnost vrata mají díky promyšlené konstrukci a povrchové úpravě. Tyto garážová vrata Vám vyrobíme na míru – naším hlavní cílem je spokojený zákazník. Vybrat si můžete z několika druhů barev, dekorů a designů.
S nákupem těchto vrat získáte nadstandartní záruční podmínky – až 5 let záruky na garážové motory.

Rolovací vrata

Rolovací vrata MINIROL to jsou velice kvalitní, spolehlivé a cenově dostupná vrata! Jednoduchý a přitom velice účinný způsob zavírání garáže. Velkou výhodou těchto vrat je, že nezmenšují prostor garáže a také nezabírají téměř žádný prostor. Na našich webových stránkách naleznete fotografie rolovacích vrat s boxem, bez boxu i jaké barevné provedení nabízíme. Stačí, když rozkliknete rubriku Rolovací vrata MINIROL.

Společnost Daverik – kvalita, vysoká profesionalita a vstřícné jednání!