Rekonstrukce a stavba bytových jader

12.10.2015 22:43

Rekonstrukce bytových jader Plzeň

Již 20-ti letá zkušenost s rekonstrukcí bytových jader v Plzni je naší zárukou té nejlepší kvality na trhu. Naše úspěchy tkví v preciznosti, pečlivosti a hlavně velké motivaci našich pracovníků. Rodinná tradice naší společnosti je zárukou osobního a individuálního přístupu ke každému z našich stávajících i budoucích zákazníků. Rekonstrukce bytových jader je jednou z mateřských činností, prakticky se dá říct, že to byla hned druhá činnost po zapsání do obchodním rejstříku. Máme ověřené a dlouholeté dodavatele potřebných materiálů a součástek té nejvyšší kvality. Díky těmto špičkovým dovozcům a následně i díky precizně odvedené práce jsou naše rekonstrukce bytového jádra prvotřídní kvality. V naší firmě si velmi dobře uvědomujeme, že dobře bydlet znamená dobře žít, a proto se snažíme udělat Váš život příjemnější právě díky činnostem, jako je například rekonstrukce bytového jádra. Plzeň, jakožto město počítané mezi největší mezinárodní obchodní centra České republiky, je naším zdrojem spokojených domácích, ale hlavně i zahraničních zákazníků. A co to vůbec je? Za bytové jádro se považuje prefabrikovaný celek koupelny a záchodu. Spočívá to v tom, že již v naší výrobní hale bytové jádro sestavíme a až na místě smontujeme. Rekonstrukce bytových jader provádíme ovšem přímo na místě. Poctivost, důvěra, motivace – to jsou hesla, která nás provází každým dnem.

Garážová vrata Plzeň

Naše společnost se pohybuje na trhu již 20 let. Hlavní důraz klademe na kvalitně a včas odvedenou práci. Všechna garážová vrata, co vyjdou z naší výrobní haly, jsou známkou kvalitně odvedené práce. Naše výrobní haly jsou modernizované, a pracovníci obsluhující jednotlivé stroje jsou vyškolení profesionálové. Výroba garážových bran a vrat je jednou z mateřských činností, prakticky se dá říct, že to byla hned druhá činnost po zapsání do obchodním rejstříku. Pro nás jsou slova levná pracovní síla zakázaným pojmem. U nás dbáme na kvalitu a preciznost. Naše úspěchy tkví v preciznosti, pečlivosti a hlavně velké motivaci našich pracovníků. Vrata a brány Vám můžeme namontovat dle našich předloh, nebo po odborné konzultaci na míru. Pokud si zvolíte montáž na míru, je třeba ještě před samotným vykreslením prokonzultovat Vaše požadavky s naším odborníkem, který Vám posléze nabídne a doporučí některé z našich projektů. U nás v Tormontu si uvědomujeme, jak je kvalitní bydlení důležité pro každodenní život, a proto Vám chceme pomoci dosáhnout té nejvyšší kvality bydlení třeba produkty, jako jsou garážová vrata a brány. Plzeň, mimo fakt, že je po Praze nejvýdělečnější město České republiky, je i město s nejvyšší koncentrací zahraničních obchodních partnerů v České republice. Není proto vhodnější místo pro podnikání a investice, než zde v Plzni. Vrata a brány jsou obecně velmi vyhledávaným produktem v našem oboru podnikání a my Vám můžeme poskytnout ty nejkvalitnější garážová vrata v Plzni. Kontaktujte nás, nebo přijďte osobně, a my Vám rádi vyhovíme. Stavební firma Tormont se o své zákazníky umí postarat. Poctivost, důvěra, motivace – to jsou hesla, která nás provází každým dnem.

Stavební práce Plzeň

Stavební práce jsou náš denní chléb a díky našemu dlouholetému působení již známe nějaké tipy a triky, jak svojí práci udělat co nejrychleji a co nejefektivněji. Naším cílem není udělat práci levně a nekvalitně. Naším cílem je dosáhnout maximální spokojenosti našich zákazníků a zároveň předvést ten nejlepší výkon. Dobře odvedená práce je totiž naší vizitkou. V západních Čechách najdete stěží lepší firmu, než je ta naše. My totiž svou práci odvádíme pořádně, jako správná stavební firma. Plzeň, jakožto město počítané mezi největší mezinárodní obchodní centra České republiky, je naším zdrojem spokojených domácích, ale hlavně i zahraničních zákazníků. Stavebních prací v Plzni je stále hodně, ovšem my ke každému z našich zákazníků přistupujeme individuálně a snažíme se mu věnovat maximum času. Máme ale zároveň i výhodu v nevýhodě – stavebních firem v Plzni moc není, ovšem těch pár působících podniků jsou naší velkou konkurencí. Možná je jich málo, ale jsou silní. A to nás motivuje k tomu, abychom my, stavební firma Tormont, byly jednou z nejlepších v západních Čechách.
 

Spolehlivost, preciznost a kvalita – to je Tormont.