Rekonstrukce bytových jader v Plzni

14.01.2016 22:10

Jak udělat ze staré panelákové koupelny novou? Bez výměny bytového jádra to nepůjde! Provádíme již mnoho let rekonstrukce bytových jader. Plzeň je městem, kde máme již desítky spokojených zákazníků. Přečtěte si jejich názory na námi odvedenou práci! Vybouráme a odvezeme staré jádro a vybudujeme pro Vás novou krásnou koupelnu i moderní toaletu přesně podle Vašich představ. A na víc, po sobě i uklidíme! Vaše koupelna přestane být strašákem Vašeho bytu a stane se místem, kam se ráno budete těšit!

A proč svěřit rekonstrukci Vašeho jádra nebo bytu právě naši firmě? Nejsme žádnou anonymní firmou, která vybere zálohy na dílo a pak zmizí a po které zbudou nedokončené zakázky. Jsme rodinná stavební firma a Plzeň je naším domovem! Nám záleží na našem jméně a dobré pověsti naší rodinné firmy, proto Vaši zakázku odvedeme v termínu a v nejlepší kvalitě! Kontaktujte nás a my Vám připravíme cenovou nabídku!

Stavební práce v Plzni a okolí

Chcete postavit dům nebo jen novou koupelnu v paneláku? Naše rodinná firma provádí veškeré stavební práce. Plzeň je krásné město pro život a my pro Vás v jeho okolí postavíme rodinný dům na klíč nebo zrekonstruujeme Vaši koupelnu v paneláku, a nebo uděláme nové oplocení okolo Vaší chaty! My nerozlišujeme mezi malými a velkými zakázkami. Všechny zakázky provádíme kvalitně a v dohodnutých termínech. Používáme kvalitní stavební prvky, např. hliníková okna s kvalitní povrchovou úpravou. Plánujete rekonstrukci rodinného domu nebo administrativní budovy? Pak tou správnou volbou jsou naše hliníková okna. Plzeň a okolí má drsnější podnebí, ve kterém např. dřevěná okna vyžadují časté nátěry. Investice do našich hliníkových oken se Vám vrátí jejich dlouhou životností a nulovými náklady na jejich údržbu!

Plastová okna pro Plzeň

Plánujete rekonstrukci bytu nebo domu? Památkáři často nechtějí povolit pro rekonstrukci bytových domů v centrech měst obyčejná plastová okna, Plzeň není výjimkou! Avšak naše plastová okna splňují i jejich přísné estetické požadavky. Vyberte si z široké nabídky našich kvalitních oken, která se vyznačují nízkými tepelnými ztrátami a vysokou pevností a dlouhou životností!