Restaurace Fregatta

02.10.2015 12:58

Přijměte naše pozvání do restaurace Fregatta. Máme otevřeno každý den od 11 do 22 hodin. Najdete nás v Praze Měchenicích, přímo na břehu Vltavy. Díky skvělému umístění restaurace si můžete naše jídlo vychutnat při pohledu na řeku a protilehlé skály.

Menu

Ve stálé nabídce máme jídla české a mezinárodní kuchyně, která jsou vždy připravována z čerstvých surovin. Na kvalitu u nás dbáme především, proto se můžete spolehnout, že u nás dostanete na talíř prvotřídní pokrmy. K jídlu si u nás vyberete ze široké nabídky alkoholických i nealkoholických nápojů a moravských vín. Také nabízíme špičkovou kávu.

Prostory

Naše restaurace disponuje kapacitou 50 ti míst, přičemž je naše restaurace rozdělena na kuřáckou a nekuřáckou část. Pro soukromé a firemní akce můžeme nabídnout využití našeho salonku s kapacitou 8 – 35 míst. Ze salonko je přímý vstup na zastřešenou terasu. Na obou našich terasách je pak k dispozici dalších 35 míst s výhledem na Vltavu.

Rádi Vás v naší restauraci uvítáme při rychlém obědě, romantické večeři, oslavě narozenin, výročí nebo Vám rádi připravíme svatební hostinu či firemní večírek přesně podle Vašich představ. Pro firemní zákazníky máme menu připravované na míru. V naší cukrárně Vám upečeme speciální dorty pro soukromé i firemní příležitosti.

Těšíme se na Vaši návštěvu!