Restaurace U TŘÍ LVŮ v Plzni

23.09.2015 22:56

Najít restauraci, kde dobře vaří, prostředí je čisté a obsluha příjemná není žádná snadná věc. Máme pro Vás ale potěšující informaci! Jedna, která splňuje tato všechna kritérie by se našla. Jedná se o restauraci v Plzni – U TŘÍ LVŮ, která se nachází v historickém centru města v původně renesanční budově.

Kuchyně


Kuchyně restaurace U TŘÍ LVŮ je z převážné části česká – těšit se můžete například na domácí kynuté knedlíky, pečenou vepřovou krkovici nebo gulášek, který můžete spláchnout výborným plzeňským pivem. Na své si ale přijdou také milovníci masa a lehčích jídel. Celková nabídka je doplněna o výběr moravských vín.

Prostory


Prostředí celé restaurace je příjmené, čisté a nekuřácké. Posezení je zde příjemné během celého dne, ale k zahození rozhodně není ani představa romantické večeře při svíčkách. Za dobrého počasí je ve vnitrobloku otevřené atrium, které k restauraci náleží a kde se pravidelně konají různé akce, jako například „grilovačky“, vernisáže nebo koncerty. Dále nabízí restaurace U TŘÍ LVŮ salonky  (včetně technického zázemí), které díky svému historickému vzezření, působí velmi reprezentativně.

Služby


Kromě klasického provozu restaurace je Vám k dispozici pronájem salonků, které jsou nově zrekonstruované. Prostory Vám personál této plzeňské restaurace přizpůsobí dle Vašich požadavků a to včetně občerstvení a obsluhy. Celková kapacita salonků činí 50 míst a jsou vhodné jak na firemní akce,školení,oslavy, tak například i na svatby.

Pokud Vás popis této restaurace v Plzni zaujal, neváhejte a vydejte se ochutnat třeba konfitované kachní prso se zelím, které se Vám bude rozpadat na jazyku! A nezapomeňte, trocha dobrého vína nikdy neuškodí.