Restaurace U Tří Lvů

03.09.2015 09:35

U Tří Lvů Vám bude chutnat

Ať už chcete vzít partnerku na romantickou večeři v Plzni, nebo si chcete dopřát opravdový gastronomický zážitek, rozhodně neváhejte navštívit nekuřáckou restauraci U Tří Lvů v Plzni.

Zpříjemněte si den v čistém, klidném prostředí restaurace s milou obsluhou. Těšit se zde můžete na výtečnou českou kuchyni, k níž neodmyslitelně patří zlatavý mok Pilsner Urquell, nepasterizovaný Gambrinus, či vhodně vybrané moravské víno.  Pro návštěvu s dětmi je připraveno dětské menu i zmrzlina, k odpolední kávě zase zákusky. Vyzkoušet můžete také speciality české gastronomie.

Za hezkého počasí si můžete posedět ve venkovním atriu, které je vhodné i pro rodiče s kočárky.

Pokud si ale večer chcete vyrazit na večeři pro dva do Plzně, pak v naší restauraci za světel svíček, to bude jistě to pravé.

V letošním roce jsme se zapojili do festivalu českého jídla Žumberská vařečka.

 

Kde nás najdete

Restaurace se nachází v samém středu města Plzně, v Perlové ulici 2, nedaleko Náměstí Republiky. Budova, měšťanský dům U Bílého Lva, ve které se restaurace nachází, je stavebním skvostem, který v sobě zahrnuje palácovou architekturu.

Nejen milovníky historie, ale snad každého, okouzlí zdejší prostory někdejšího renesančního hostince z 2. pol. 16. století, díky kterým se můžete přenést o několik staletí zpět.

 

Salonky a degustace

Přímo úchvatné jsou salonky, které můžete využít k nejrůznějším oslavám či příležitostem. Oslavte zde promoci, narozeniny nebo si nechte připravit svatební hostinu. Uchvátí Vás stropní klenby, kamenné portály, masivní stoly a zdobně vyřezávané židle. Salonky Vám vyzdobíme zcela podle vašich představ, abyste se u nás cítili jako v pohádce.

K dokonalému vychutnání atmosféry připravujeme i degustace vín s občerstvením. Přítomný someliér Vás seznámí s příslušnou ochutnávkou, historií daného vinařství a technologickými postupy zpracování vína.