Restaurace v krásném centru Plzně

14.09.2015 22:33

Rádi bychom Vás pozvali na skutečný kulinářský zážitek do naší fantastické restaurace. Plzeň – město mnoha podob – ukrývá ve svém srdci jednu z nejlepších restaurací, které zde můžete navštívit. Mezi priority naší restaurace nezaměnitelně patří profesionální přístup, na který klademe důraz při obsluhování všech našich nových i stálých zákazníků. Příjemná atmosféra, klidné prostředí, vynikající kuchyně, usměvavý personál – to jsou synonyma pro naši restauraci U Tří lvů. Můžete nás nalézt kousek od plzeňského náměstí v malé uličce, která (ač je v centru města) poskytuje soukromí, proto nás velmi často navštěvují mladé zamilované páry i staří manželé, kteří už spolu prožili kus života a právě se rozhodli udělat si příjemný večer.

Nezapomenutelná večeře

Chcete připravit pro svůj drahý protějšek večer, který dost možná ovlivní budoucnost Vašeho vztahu a na který budete třeba vzpomínat do konce života. Naše restaurace má svojí kouzelnou atmosféru, a proto je ideální pro romantické večeře. Plzeň je krásné město pro lásku. Je zde mnoho krásných míst, které Vás dostanou svou neuvěřitelně silnou energií. Naše restaurace je na úžasném místě, protože po vynikající večeři se můžete vydat ještě na romantickou procházku noční Plzní, která bude jako třešnička na dortu toho báječného večera. Kousek od restaurace se nachází kostel sv. Bartoloměje, radnice, Křižíkovy sady, Západočeské museum, Divadlo J. K. Tyla a mnoho dalších krásných míst, které můžete navštívit. Jsme rozhodnuti udělat maximum pro to, aby Vás u nás nic nerušilo, a proto jsme nekuřácká restaurace. Plzeň se v tomto směru velmi pozitivně mění. Nejspíš asi pro to, že lidem není příjemné cítit kouř doutnající cigarety i během jídla.

Soukromí je u nás na prvním místě

Chcete si dopřát soukromí nejen u večeře pro dva? Plzeň je sice rušné město, ale u nás budete mít soukromí i pro své rodinné oslavy, firemní večírky, oslavy promocí nebo výročí anebo čehokoli jiného Vám také můžeme nabídnout naše úchvatné salonky. Plzeň a její obyvatelé velmi rádi oslavují snad každou příležitost. Jsme tím nadšení, a proto vyjdeme vstříc jakémukoli přání, které si na svoji oslavu vymyslíte. Kuchyně našeho šéfkuchaře je opravdu světová, ale nemusíte se bát, že by snad nezvládl tradiční a velmi oblíbená česká jídla. Je to skutečný profesionál a mistr ve svém oboru. Proto Vás zveme do naší restaurace na skutečný gastronomický zážitek. Za kvalitu našich služeb ručíme stovkami spokojených zákazníků, kteří se k nám rádi vracejí jako naši stálí hosté.