Rodinná stavební firma Plzeň

18.09.2015 11:07

Hledáte schopné a spolehlivé topenáře či instalatéry? Chcete novou krásnou koupelnu či kuchyň? A nechcete si najmout drahou velkofirmu? V tom případě jsme tu pro Vás my – Karásek a syn!
Naše rodinná firma s názvem Karásek a syn se na trhu pohybuje již 13 let. Ale historie naší firmy sahá až do roku 1993, kdy jsme se začali zabývat stavebními pracemi a službami. Provádíme celkové rekonstrukce domů, bytů, koupelen, kuchyní i dokonce bytových jader. Pozvat si nás můžete i na instalatérské, topenářské práce a ani čištění odpadů pro nás není problém.

Celkové rekonstrukce

Potřebujete zateplit fasádu, vyměnit okna a dveře? To všechno uděláme za Vás!
Provádíme širokou škálu stavebních prací. Rekonstruujeme jak koup elny, kuchyně tak i bytová jádra. Na našich webových stránkách najdete fotky zajímavých realizací. Můžete se na nás spolehnout i v případě kompletní rekonstrukce půdních vestaveb, zařídíme i pokládku takových krytin, které si vyberete. Řídíme se heslem – Náš zákazník, náš pán!

Topenářské a instalatérské práce

Nabízíme kompletní servis i s dodávkou a montáží vodovodních a kanalizačních potrubí. Používáme kvalitní materiály jak pro vnitřní tak venkovní rozvody vody a plynu. Za kvalitní materiál se považuje měď. Měď má skvělé tepelně vodivé vlastnosti, a proto naše firma používá pro rozvody měděné trubky. Pokud potřebujete zkušeného topenáře či instalatéra – napište nám a my se Vám sami ozveme!

Karásek a syn – poctivá rodinná firma