Rolety nebo žaluzie do interiéru? Čemu dáváte přednost Vy?

26.04.2017 22:45

Přemýšlíte jak ochránit svůj interiér před nepříjemnými slunečními paprsky? Co takhle rolety a žaluzie? Obraťte se na odborníky v oboru proti sluneční ochrany a nechte si poradit. Spolehněte se na nás! Spolehněte se na společnost Avaz. Jsme na trhu již řadu let a za námi stojí spousta spokojených zákazníků. Tak neváhejte a zařaďte se mezi ně. Rolety Vám poskytnou nejen výborné zastínění interiéru a poskytnou Vám proti hlukovou bariéru od rušného okolí, ale navíc Vám ušetří i peněženku, protože dokáží uspořit až 25 % nákladů na vytápění. Na výběr máte z několika typů i možností ovládání. Jen naše rolety z Plzně Vám doma vytvoří vyrovnané klima a pohodu.

Žaluzie – nestárnoucí klasika i nadčasový hit

Kdo by je neznal. Nestárnoucí prvek proti sluneční ochrany, který se stal nedílnou součástí každého interiéru. Ano, jsou to žaluzie. Vyznačují se jednoduchostí, minimální údržbou, rychlou montáží a cenovou dostupností. Skvěle regulují světlo v místnosti a navíc Vás i bezvadně ochrání před nepříjemnými pohledy Vašich sousedů. Mají širokou škálu provedení a proto je můžete skvěle sladit s ostatními doplňky Vašeho interiéru. Naše žaluzie z Plzně Vám poskytnou vše po čem toužíte. Tak se nechte inspirovat naší nabídkou ještě dnes!

Ať už se rozhodnete pro žaluzie nebo rolety, my jsme tu pro Vás! Zastavte se u nás a vybereme pro Vás i pro Váš dům a peněženku jen to nejlepší!