Rolety v Plzni od společnosti Avaz

18.04.2017 18:53

Přemýšlíte nad tím jak nejlépe ochránit svůj interiér před přímými a všudy přítomnými slunečními paprsky? Oslovte profesionály na protisluneční ochranu a nechte si od nás namontovat žaluzie a rolety. Plzeň je místem kde nás najdete a kde se Vám velice rád bude věnovat náš vyškolený personál. Neváhejte a kontaktujte nás ještě dnes. Kontaktujte společnost Avaz. Váš problém vyřešíme hravě. Na okenní rolety jsme jedničkou na trhu, tak buďte i Vy našimi spokojenými zákazníky.

Okenní rolety - venkovní

Jasným hitem v boji proti slunečním paprskům jsou venkovní rolety do oken. Nejenže Vás spolehlivě ochrání před slunečním zářením, ale navíc Vám ušetří i Vaši peněženku, protože dokážou v zimních měsících uspořit až 25% nákladů na vytápění. Navíc Vás jako bonus ochrání i před nepříjemnými pohledy Vašich sousedů a kolemjdoucích a to už se opravdu vyplatí. Tak se nebojte investovat do správné věci a pořiďte si rolety na okna. Plzeň je místem, kde si zaručeně vyberete.

Rolety do oken – montáž a typy

Vytvořte si doma vyrovnané domácí prostředí a nenechte se otravovat okolním hlukem. Naše okenní rolety z Plzně Vám vytvoří dokonalé vnitřní klima. Ovládat je můžete buď manuálně s popruhem nebo klikou nebo automaticky pomocí elektrického pohonu a dálkového ovládání. Vybírat můžete předokenní rolety, rolety se zaomítacím boxem nebo předokenní rolety nadokenní. Zastavte se u nás a nechte si od nás poradit. Avaz je tu pro Vás!