Rozbor vody ze studny Plzeň

28.01.2016 13:24

Máte vlastní studnu, která dlouho nebyla používána nebo vždy jen na zalévání zahrady? Zajímalo by vás, jak by dopadl rozbor vody ze studny? Plzeň je jedním z míst, kde si jej můžete nechat udělat. Zajímá Vás, zda je voda vůbec pitná? Platíte každý měsíc nemalé částky za vodu z městského vodovodu a ještě si k tomu kupujete balenou vodu nebo minerálky? Každá voda má řešení v podobě její úpravy. Vždy se ale vyplatí odebírat vodu z vlastní studny, proto naše firma Profivoda doporučuje každému, kdo studnu má, nechat si zpracovat odborný rozbor vody v Plzni. Ten ukáže, zda je váš zdroj vody v pořádku, nebo naopak odhalí škodlivé látky, kterých bude potřeba se zbavit.

Rozbor vody ze studny cena

Jak rozbor pitné vody probíhá? Nejprve nás kontaktujete a my přijedeme až k vám, kde si odebereme vzorky vody. Jejich laboratorní rozbor poté provedeme v akreditované laboratoři a výsledky vám zašleme přibližně do týdne. Nechali jste si udělat nový vrt a vůbec netušíte, jaká voda z něho je? Ke každé kolaudaci studny, vrtu i pro dokončení stavby domu, potřebujete výsledný rozbor vody ze studny. Cena se pohybuje cca 1500,- Kč bez DPH. Nyní však nabízíme akci, kdy vás rozbor vyjde na pouhých 1249,- Kč. Rozbory provádíme po celé ČR. Doprava však není do ceny započítána.

Rozbor pitné vody ze studny

Rozbor pitné vody ze studny se řídí vyhláškou 252/2004 Sb., 254/2001 Sb., 428/2001 Sb. a jejich přílohami. Můžete jej použít jak pro zmíněnou kolaudaci, tak i pro hygienu. Pokud se v rozboru objeví látky, které je potřeba odstranit, pošleme vám i možné řešení s cenovou nabídkou. Kdysi jste rozbor vody ve studni dělali a bylo vše v pořádku, teď by vás však zajímalo, zda voda neobsahuje nějaké kovy nebo není příliš tvrdá? Profivoda provádí i krácené rozbory vody, kdy si můžete vybrat, co chcete zkontrolovat. Mimo toho provádíme rozbory základní, úplné, a to jak u teplé tak u studené vody. Kvalitu vody vám zjistíme i z bazénu. Upřednostňujeme individuální přístup k zákazníkům, kterým se vždy snažíme pomoci. Neváhejte nás kontaktovat i vy, rozbor vody si můžete objednat ještě dnes.