Salon pod všemi svatými

09.03.2015 21:42

Pocit stresu a nevyspání jistě zažil každý z nás. Ale co když naše tělo začíná vysílat varovné signály, jako jsou bolesti zad, hlavy, únava, či podrážděnost? Měli bychom ho poslechnout? Ne! My ho MUSÍME poslechnout! Musíme se na chvíli zastavit a odpočinout si. A právě v těchto chvílích je tady pro Vás náš „Salon pod Všemi svatými“ v Plzni.

Možná, že Vaše tělo se nejlépe zregeneruje bublinkovou koupelí ve vířivce, nebo máte rádi relax v sauně, nebo si rádi zajdete na modeláž nehtů, kosmetiku, do solária, či na epilaci, lymfodrenáže nebo na masáž. Ujišťujeme Vás, že v našem salonu v Plzni tohle všechno a mnohem víc, naleznete!

Vířivka
 

Zastavme se na chvíli a pojďmě si tryskami uvolnit ztuhlé svaly a vazivo, vyčistit si pokožku bublinkami a uvolnit endorfiny. Všechny tyto pocity vedou k rychlejší výměně látek a k pozitivnímu ovlivnění vegetativního nervového systému. A to vše můžete zažít ve vířivce!

Epilace
 

Epilace je akt odstranění nežádoucích chloupků z lidského těla, včetně zničení kořínku. V našem Salonu pod Všemi svatými praktikujeme „IPL epilaci“ , při které se používá přístroj pracující na principu světelného výboje. Jedná se tedy o tzv. fotoepilaci.  IPL (intenzivní pulzní výboj) naruší folikul, dojde k přeměně světlené energie na tepelenou a dojde k trvalému odstranění chloupku.

Sauna
 

Sauna je místnost, kde se vzduch ohřeje na vysoké teploty a lidé tam chodí relaxovat. Je velmi dobře izolována od vnějšího prostředí a vykládána dřevem, které působí dobře na psychiku člověka.
Při ohřátí těla nad běžnou teplotu dochází k uvolnění svalů, uvolňují se endorfiny a tím pádem se zklidňuje stresový mozek. Navštivte i Vy naši saunu! Plzeň je městem, kde je mnoho vystresovaných lidí a pokud mezi ně patříte i Vy, neváhejte přijít!

Lymfodrnáže
 

Lymfodrenáž je metoda, při které se aktivuje tok lymfy a odstraňují se odpadní látky z těla. My Vám nabízíme hned dva druhy těchto masáží – ruční lymfodrenáž, což je jemná masážní technika stimulující lymfatický systém, kdy se můžeme zaměřit na určitou část těla. Nebo lymfodrnáž pomocí přístroje, která funguje na základě komprese vzduchem nafukovaných návleků.

Solárium
 

Solárium je technické zařízení pro ozařování lidského těla UV zářením. Chcete mít bronzovou pokožku po celý rok a ne jen v létě? Pak využijte naše solárium! Plzeň je město, kde si ženy chtějí taky připadat krásně, jako všude jinde a proto navštěvují náš salon.

Pokud chcete i Vy využít některou z našich služeb, nebo zjistit, co dalšího Vám můžeme nabídnout, nebojte se nás kontaktovat! Pojďte k nám trochu zpomalit Vaše temto a na chvíli si odpočinout. Budeme se těšit.