Sedací vaky a pytle

28.01.2016 00:55

Naše sedací vaky jsou přesně tím, co potřebujete k dokonalému odpočinku. Jsou velmi pohodlné, variabilní a lehce přenosné. Každý by měl mít své oblíbené relaxační místo. Sezení na sedacím pytli je nejen pohodlné, ale i zdravé, protože podporuje vzpřímené držení páteře a posiluje zádové svalstvo. Na našich stránkách nabízíme kvalitní sedací vaky a pytle. Náplň do sedacích vaků tvoří polystyrénové kuličky, které jsou zdravotně nezávadné. Díky této náplni vaky skvěle drží svůj tvar, který neztrácí na objemu a výborně se přizpůsobí Vašemu tělu. Materiál všech je lehce omyvatelný, takže se nemusíte bát fleků od jídla a rozlitého pití. Sedací pytle se liší tvarem, velikostí, barvou a materiálem. Stačí si zvolit Vámi požadované vlastnosti a vybrat ten pravý, který splňuje všechny Vaše požadavky. Prodeji sedacích vaků se věnujeme již nějaký čas a za tu dobu jsme obsloužili velké množství spokojených zákazníků. Stačí si jen vybrat z naší nabídky. Naším produktem je hlavně pohodlné sezení.

Sedací vak hruška

Jak už název napovídá, sedací vak má tvar hrušky a je velmi vyhledávaný pro svou variabilitu. Jakmile se na tento sedací vak posadíte, tak ihned pochopíte, proč je tak žádaný. V první řadě při posazení až na dno vzniká velmi pohodlné křeslo, které poskytuje oporu celému tělu, čímž při delším sezení odstraňuje bolesti zad a bolesti páteře. Jde tak o skvělou rehabilitaci a relaxaci, kterou si můžete dopřát i u Vás doma. Sedací vak hruška nevynechá ani jeden malý kousek Vašeho těla, proto je to dobrá volba pro cílenou rehabilitaci. Potah není snímatelný, ale jeho speciálně upravený povrch umožňuje obal vyčistit za pomocí navlhčené houbičky a mýdla. Vyplněn je polystyrénovými kuličkami, které se dají v případě potřeby doplnit. Navštivte naše stránky a vyzkoušejte skvělé sedací pytle a vaky, které udělají radost dětem i dospělým.

Sedací vak pytel

Tento sedací vak z naší nabídky Vám přináší moderní a stylový způsob posezení a poskytne potřebnou relaxaci, odpočinek a pohodlí. Sedací vak ve tvaru pytle nabízíme v široké škále barev a materiálů. Sedací vak pytel je plněný polystyrénovými kuličkami a tvaruje se přesně dle vaší potřeby. Čímž je velice pohodlný, variabilní a lehce přenosný. Může ležet na zemi a dočasně plnit funkci velmi příjemné matrace, a nebo jej můžete postavit na výšku a vytvořit si pohodlné sezení různých tvarů. Naše nabízené sedací vaky jsou zdraví prospěšné doplňky interiérů.