Skleněné konvice na čaj

04.08.2015 14:03

Kávový mlýnek

Jste milovníky kávy, ale předem namletá káva není pro vás to pravé ořechové?
Máme pro vás řešení!
Nabízíme vám celou řádu kávových mlýnků, které uspokojí vaše potřeby po kvalitní kávě. Jednoduše nasypete zrnka do komory, párkrát zatočíte klikou a máte kávu namletou. Pak už jenom stačí si maximálně vychutnat požitek té nejlepší kávy, která vůbec může být. Můžete si vybrat mezi různobarevnými mlýnky, nebo jednobarevnými, s motivy, nebo čistě jen ze dřeva. Motivy kávových mlýnků jsou většinou orientované do období Rakouska-Uherska, 30. let, nebo až do dávné historie Číny a Indie. Vyberte si toho vašeho favorita a nechejte se laskat tou neodolatelnou chutí domácí kávy.

Čajové a kávové soupravy

Kávu už máme namletou, teď ještě jí naservírovat do nějakého pěkného servisu, aby i hosté mohli obdivovat vaší gurmánskou povahu. Na tento problém máme řešení – nabízíme kávové soupravy, které jsou jako dělané do reprezentačních pokojů, obývacích pokojů, či jen tak do altánku. Čajové a kávové soupravy jsou různých barev a motivů, můžete si třeba dopřát i růžový čínský porcelán. Motivy jsou velice obdobné, jako u kávových mlýnků, ovšem najdete tam i jisté výjimky. Najdete tam například konvice s motivy staročeských cibulovitých tvarů, nebo konvice, kde je vyzobrazen český venkov.

Skleněné konvice na čaj

Tlak už se vám úspěšné zvýšil, teď ještě něco, čím bychom pronikli do světa Indie, duševního klidu a míru. Máte doma čaj, ale nemáte ho kam dát louhovat, a do varné konvice to nepřipadá v úvahu… Máme pro vás řešení! Nabízíme vám exklusivní konvice, které jsou jako dělané pro váš čajový dýchánek. Díky průhlednosti vidíte přesně, co pijete (a to se občas vyplatí). Čajové soupravy jsou k těmto konvicím většinou ne moc složitých malůvek a tvarů, kdo dává přednost jednoduchosti, určitě si vybere to své pravé ořechové. Kávové soupravy můžete vidět v sekci pro ně určené.

Dialog – smyslnost, ohleduplnost, široký výběr