Sladovnický ječmen od společnosti Amelis

14.03.2017 21:37

Zajímáte se o obchod s agrárními komoditami a hledáte kvalitní firmu, která by Vám tento obchod zajistila a zprostředkovala? Obraťte se na profesionály, obraťte se na společnost Amelis. Zabýváme se lisováním a výrobou agrárních komodit a tím jsou především sladovnický ječmen a ječmen pro krmné účely, potravinářská a krmná pšenice, suroviny pro bioplynové stanice a v neposlední řadě i bionafta zajišťovaná řepkou olejkou. Neváhejte a kontaktujte nás, těšíme se na společnou spolupráci.

Parametry sladovnického ječmene

Ječmen patří mezi naše nejstarší zemědělské plodiny a v dnešní době je u nás pěstován na výměře kolem 400 tis hektarů. Z toho je asi 30 % produkce použito k výrobě sladu. Na kvalitu sladovnického ječmene se podílí mnoho faktorů, začínaje přípravou půdy a konče dobrou sklizní a perfektním skladováním. Mezi parametry sladovnického ječmene patří především přítomnost 70 různých minerálů a stopových prvků, vitamínů skupiny B a E a beta-karotenu. To vše podporuje chutnost krmné dávky a pozitivně působí na trávení.

Prodej sladovnického ječmene

Rozhodli jste se pro koupi sladovnického ječmene? Cena, kterou Vám nabízíme je bezkonkurenční. S námi není o čem přemýšlet. Navíc s naším skvěle modernizovaným vozovým parkem není problém Vám zásilku dovést včas a na předem určené místo. Objednejte si u nás ještě dnes sladovnický ječmen. Prodej Vám zprostředkujeme rychle a kvalitně. Naší vizitkou jsou dobře odvedené práce a spokojení zákazníci.