Sladový květ od společnosti Amelis

08.03.2017 20:40

Hledáte kvalitní firmu pro dovoz komponentů pro výrobu kvalitního a plnohodnotného krmiva pro hospodářská zvířata? V tom případě vítejte na našich internetových stránkách. Nabízíme Vám jen ty nejlepší komponenty, jakými jsou například potravinářská i krmná pšenice, ječmen pro sladařské i krmné účely a naše novinka granulovaný sladový květ, který je nejdůležitějším vedlejším produktem sladařského průmyslu. Spolehněte se na profesionály, spolehněte se na společnost Amelis.

Sladový květ – složení a účinky

Velice rádi Vám představujeme sladový květ – granule, který představuje kvalitní krmivo pro hospodářská zvířata. Sladový květ obsahuje velké množství bílkovin, minerálních látek, vitamínů a enzymů. Je také výborným zdrojem dusíkatých látek, což je vhodné zejména do krmných dávek pro skot. Sladový květ je aromatický a zchutňuje krmné dávky. Proto je dobře přijímán a následně podporuje příjem dalších krmiv. Má také příznivé účinky na laktaci. Dále je vhodný i pro nemocné koně a koně v rekonvalescenci.

Prodej sladového květu

Využijte naši nabídky na vysoce kvalitní sladový květ. Prodej krmiv je naší prioritou. Zajistíme Vám kamionovou či kontejnerovou dopravu a Vámi objednané krmivo Vám dovezeme na předem určené místo. Pro nás není nic překážkou a proto jsme certifikovaným dopravcem nejen krmiv pro zvířata a vlastníme certifikát GMP+ B4 procesu silniční nákladní dopravy krmiv. Prodej sladového květu od nás, se vám vyplatí!