Solárium – bezpečná a zdravá krása

26.05.2015 20:02

Chcete být do začátku letní sezóny již krásně opálení, aby se Vaše světlá citlivá pokožka nespálila na prudkém letním slunci? Možná jste si nedokázali udělat volno ve svém pracovním týdnu, abyste strávili několik hodin na slunci a začali s pozvolným opalováním anebo za to snad může letošní deštivé jaro, které zapříčinilo, že je vaše kůže bledá a citlivá po zimních měsících. Máme pro Vás bezpečné a zdravé řešení, jak si odpočinout, relaxovat a ještě k tomu získat krásný bronz. Navštivte v našem salonu solárium. Plzeň je to správné místo, kde navštívit náš salon, ve kterém se budete cítit opravdu královsky. Budete odpočatí a plní energie na letošní letní sezónu a na dovolené u moře Vám již nebude hrozit spálení a budete moci hrdě vystavit své krásné tělo.

Sauna, ve které si skutečně odpočinete

Nebaví Vás již to studené a mokré jaro? Potřebují Vaše svaly po dlouhé zimě pořádně zahřát? Pak navštivte naší saunu. Plzeň je místo, kde najdete ten nejlepší salon s nejlepšími službami pro nejlepší zákaznice! V naší sauně si skutečně odpočinete. Jistě jste již zažili sauny, ve kterých se dusíte nesnesitelným horkem nebo přes intenzivní páru nevidíte ani krok. V naší sauně vytváříme příjemné prostředí, které Vás naladí do příjemné pohody. Vaše tělo nedostane jinou možnost než relaxovat – uvolní se všechny svaly a nervy a po Vás se bude žádat jen, abyste odpočívala.

Lymfodrenáže uvolní každý centimetr Vašeho těla

Ruční lymfatická masáž je velice jemná masážní technika stimulující lymfatický systém. Vaše tělo zbavíme veškerých nečistot. Cílem této masáže je usnadnit odtok lymfy a pomoct tak tělu zbavit se veškerých metabolických zplodin. Vyzkoušejte v našem salonu ruční lymfodrenáže. Plzeň je díky našemu salonu poskytla již mnoha spokojeným zákaznicím.