Solární nabíječka na iPhone

09.03.2016 20:17

Potřebujete si nutně zavolat, ale Váš telefon je vybitý? Máme pro Vás řešení! Podívejte se na naše internetové stránky Pošta zdarma a objednejte si praktickou a nenahraditelnou solární nabíječku na iPhone. Nabíjejte v kteroukoliv dobu a na kterémkoliv místě s pomocí solární nabíječky se zabudovaným 2600mAh akumulátorem. Již se Vám nestane, že by Vaší baterii nečekaně došla energie a Vy jste ji bez zásuvky nemohli dobít. Akumulátor v solární nabíječce lze také dobít před delší cestou přiloženým adaptérem na 220V. K tomuto výrobku přikládáme redukci do české zásuvky a konektor pro telefony iPhone. Solární nabíječka se hodí do přírody, na dlouhé výlety nebo jenom tak, chcete-li šetřit elektrickou energii.

Solární nabíječka na mobil

Solární nabíječka na mobil je odolná a výkonná nabíječka, která díky svému obalu z čistého silikonu dobře odolává nejen možným nárazům a prachu, ale i stříkající vodě a je tak výborným zdrojem energie při Vašich outdoorových aktivitách. Porty USB jsou pokryty gumovými polštářky pro větší ochranu. 2000mAh baterii můžete dobít kdekoliv pomocí výkonného 1,5W solárního panelu Sunpower nebo běžným USB nebo AC adaptérem. Solární nabíječka na mobil je kompatibilní téměř s každým smartphonem, tabletem, čtečkou e-knih a jinými zařízeními, které podporují nabíjení pomocí USB. Je jí možné nabíjet i iPhone a iPad pomocí vlastního USB kabelu. Tak neváhejte a objednejte si solární nabíječku ještě dnes.

Solární nabíječka

Váháte nad pořízením solární nabíječky a máte spoustu nezodpovězených otázek? Žádný problém. My se Vám budeme plně věnovat, na všechny Vaše dotazy odpovíme a s výběrem té správné solární nabíječky Vám rádi pomůžeme. My, z Pošty zdarma jsme tu pro Vás. Naše solární nabíječka může nabíjet Váš mobil, digitální fotoaparát, iPad, MP3 nebo MP4 přehrávač kdykoliv a kdekoliv. Kapacita zabudovaného akumulátoru je 2600mAh, výstupní napětí 5.5V, výstupní proud 800mAh, provozní doba 100 - 180 minut, pohotovostní doba až 24 hodin, doba nabíjení nabíječky 8-12 hodin, a doba nabíjení mobilního telefonu cca 60 minut (různé značky a modely se mohou lišit - záleží na kapacitě akumulátoru telefonu). Teď, už není nad čím přemýšlet.