Správa a vymáhání pohledávek

02.06.2015 20:39

V dnešní době už si nemůžeme být jistí téměř ničím a není tomu jinak ani v otázce peněz. Lidé se naprosto bez rozmyslu zadlužují a firmy neplatí faktury včas, popřípadě vůbec. Pokud tato situace nastane, měla by se začít urychleně řešit. A právě od toho je tu firma RB AGENCY s.r.o.

S vymáháním a správou pohledávek má firma mnohaleté zkušenosti, není ji však cizí ani fungování exekucí. S dlužníkem se snaží jednat osobně a důrazně, vždy však v rámci slušného chování.

Úspěchy firmy tkví v pracné a nákladné detektivní činnosti. Kdy firma získá potřebné informace o dlužníkovi a všeho s ním spojeným. Dále také  na vyjednávání s dlužníkem a samozřejmě na spolupráci s exekutory. Firma pracuje na základě plné moci, kterou jí podepíšete.

Pokud se rozhodnete svěřit svou správu pohledávek do rukou firmy RB AGENCY a budete tak chtít mít ve věcech pořádek, nebo na nás necháte vymáhání pohledávek, budeme po Vás požadovat kopie dokladů, které máte k dispozici. Dále také co možná nejvíce informací o dlužníkovi a ostatních důležitých okolnostech vzniku pohledávky.

Pokud byste měli zájem o spolupráci právě s touto firmou, rozhodně se ji nebojte kontaktovat