Sprchový kout nebo vana do nové koupelny

31.05.2015 10:08

Zařizujete novou koupelnu? Nechte si poradit od profesionálů! První bod při rekonstrukci nebo výstavbě nové koupelny je, abyste se rozhodli, kolik máte vlastně prostoru k dispozici a jestli jste spíše zastáncem vany nebo sprchy. Sprchový kout je praktičtější do malých bytových koupelen, protože nevyžaduje tolik nároků na prostor, snadno se udržuje a pro běžné mytí Vám bude stačit méně vody. Akrylová vana je zase náročnější na prostor a musí se pravidelně udržovat, aby zůstala krásně bílá, ale pokud se rádi koupete, je pro Vás tím pravým řešením i do menších koupelen. Designovým řešením malých i velkých koupelen je umyvadlo se skříňkou. Jsou to praktické skříňky, do kterých se mnoho vejde, a přitom nezabírají skoro žádný prostor.

Obklady do koupelny

Pokud chcete mít krásnou koupelnu, věnujte pozornost jednotlivým detailům. Celkový dojem hlavně tvoří obklady do koupelny. Dnes seženete dlaždičky téměř ve všech barevných odstínech, velikostech i strukturách. Nespěchejte proto a věnujte jim dostatek času při výběru.

Koupelnové doplňky

Koupelna je místnost jako každá jiná. I zde můžou mít koupelnové doplňky krásně sladěni. Nebojte se do Vaší koupelny umístit například i obraz nebo květinu. Uvidíte, že Vám tam bude hned příjemněji.