Stavební činnost - spolehlivý pomocník

25.09.2015 08:26

Vše co nabízí, stojí za to využít

Potřebujete rady ohledně stavebních prací v Plzni? Nebo Vám neustále protéká záchod a kape z baterie? Pro tyto případy je tu rodinná firma Karásek a syn, která na trhu působí už od roku 1993. To samo o sobě značí jistotu a stabilitu firmy, na kterou se můžete obrátit a plně spolehnout.

Karásek a syn provádí veškeré  instalatérské a topenářské práce . Pracují pouze s kvalitním a osvědčeným materiálem, kterým je zejména měď a pro rozvody vody systém Rehau, na který jsou pracovníci firmy přesně proškoleni danou firmou. Když se rozhodnete pro rekonstrukci koupelny, nemusíte se bát, že tímto jejich práce končí. Oni Vám udělají i izolace a obloží Vám ji.

Nic je nepřekvapí

Její odborně vyučení pracovníci si hravě poradí s každou překážkou, i tou v potrubí. Na její hledání mají totiž inspekční kameru, která projde až 22 metrů daleko. Díky snímkům z kamery se odhalí přesné místo potíží, které se musí vyřešit a překážka odstranit.

Jaké služby ještě nabízí

Jejich hlavním zaměřením je převážně stavební činnost se vším všudy. Přihlíží na módní trendy i na ověřenou klasiku. Vždy se budou snažit navrhnout Vám nejsnazší řešení i v souvislosti s Vašimi finančními možnostmi. Objednat si u nich můžete kompletní rekonstrukci domu, bytu, nechat si postavit dům nový nebo si třeba jen nechat položit podlahovou krytinu, obložit sociální zařízení, udělat omítky, či vyřešit sádrokartonové příčky a stropy. Vše, co budete potřebovat vědět ke stavebním prvkům domácnosti, Vám rádi vysvětlí.

Podívejte se na jejich internetové stránky www.karasekasyn.cz a uložte si jejich telefonní číslo. Nikdy totiž nevíte, kdy se Vám bude hodit, ucpaný odpad si totiž nikoho nevybírá.