Stavební firma Tormont

28.09.2015 12:20

Stavební Firma z Plzně

Naše firma působí na trhu již 20 let. Naší prvotní činností byly stavební práce v Plzni, také se ale zaměřujeme na rekonstrukce bytových jader, instalaci nebo výměnu hliníkových i plastových oken. Klademe důraz na kvalitu, rychlost a spolehlivost! Nemusíte se bát vložit Váš byt či dům do našich rukou. Naši zaměstnanci jsou profesionálové s letitými zkušenostmi.

Rekonstrukce bytového jádra

Plánujete rekonstrukci? Nevíte, kolik taková rekonstrukce bytového jádra stojí? Nechte si od naší firmy vypočítat předběžnou kalkulaci nákladů. Kalkulace bude zahrnovat vypracování projektu, provedení všech prací + vybavení koupelny a toalety podle Vašeho přání a uklizení starého jádra. V naší nabídce najdete i samostatnou rekonstrukci toalety či koupelny. Ozvěte se nám ještě dnes!

Plastová okna

Plastová okna jsou čím dále více oblíbené. Pokud chcete nová plastová okna nebo je jen potřebujete vyměnit – ozvěte se právě nám. Máme dlouholeté dodavatele, kteří nám zajišťují ty nejkvalitnější materiály a součástky. Zaručujeme dlouhou životnost plastových oken a plnou funkčnost. Plastová okna jsou vhodná jak pro rodinné domky tak i městskou zástavbu.

Hliníková okna

Kromě plastových oken nabízíme také okna hliníková. Naše hliníková okna mají velice kvalitní povrchovou úpravu. Můžete si vybrat z velkého množství barev a dekorů. Naše plzeňská firma Tormont Vám pomůže s požadavky, které se týkají vzhledu, ochrany proti úniku tepla i povrchové úpravy.

Stavební firma Tormont Plzeň – preciznost, spolehlivost a rychlost!